Search
Close this search box.
689611_456143210-1273474133764859-3097696464578289842-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

KUPI PERSONALIZOVANU ČLANSKU KARTU I PODRŽI SVOJ KLUB: Novi-stari zonaš je pokrenuo novu akciju!

Prvenstvo počinje predstojećeg vikenda.

Novoformirana Zona Dunav startuje predstojećeg vikenda, jedan od novih-starih članova je prošlosezonski član Šumadijske okružne ligeOFK Aranđelovac 1979, koji je ekspresno izborio povratak u zonski rang takmičenja.

Uprava kluba je ovog leta jako vredno radila, redom su plavo-beli dres zaduživali Nikola Bošković, Bogdan Milivojević, Darko Pavlović, Veljko Riznić, Miloš Mijatović, Veljko Nikolić, Andrej Čupić, Stevo Nikolić, Luka Đokić, Miloš Marjanović, Nikola Stevančević i Miloš Marinković. 

Čelni ljudi OFK Aranđelovca su odlučili da tim sa klupe u zonskom rangu predvodi Srđa Knežević, koji je dobio zadatak da uklopi novajlije i da uz postojeći igrački kadar napravi što bolji rezultat u novoj sezoni.

Nakon promocije novajlija iz kluba je pred sam start sezone stigla i potvrda u vezi članskih karata. Objavu sa društvenih mreža kluba prenosimo u celosti:

Pogledaj galeriju

– Kupi personalizovanu člansku kartu po simboličnoj ceni i podrži svoj klub! OFK Aranđelovac 1979 se potrudio da ovoga puta ove korak dalje i uradi plastificirane, personalizovane članske karte za najvernije navijače! Ako želite člansku kartu, možete da se obratite stranici, nekome iz kluba, ili prilikom nekog treninga ili utakmice uzmete vašu člansku kartu. Članska, odnosno sezonska karta važi za sve domaće utakmice, svih selekcija, u sezoni 2024/25! Dođi i navijaj za svoj klub! Budi deo OFKA!

Kao što je već svima poznato, OFK Aranđelovac na polju infrastrukture “dobro stoji”, pored prostorija i odličnog terena, nalazi se i tribina na kojoj navijači imaju potpuni ugođaj. Ulazak na utakmice u predstojećoj sezoni će se naplaćivati, i dalje nije poznato koja će cena biti dnevnih ulaznica, ali je sigurno da će biti određenih popusta za članove kluba.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zone centar