Search
Close this search box.
658739_viber-slika-2024-06-18-16-12-38-090_f
VREME ČITANJA: 2 min

TRENERSKA “TRANSFER BOMBA”: Iznenadni odlazak Lazarevića naterao je upravu na brzu reakciju – Džaja stiže na upražnjenu klupu!

Svi su oduševljeni njegovim dolaskom.

Uglavom se ekipa Car Konstantina iz Niša u protekle dve decenije takmičila u okviru srpskoligaškog karavana, međutim, predstojeća sezona u okviru Zone Centar biće druga vezana za ovaj klub.

Imao je određene probleme klub protekle sezone, finansijske prirode, ali je sada na putu stabilizacije i očekuje se u predstojećem prvenstvu napad na sam vrh tabele. Već smo pisali da su bivši fudbaleri Car Konstantinaaktuelni reprezentativci naše zemlje pomogli kako bi ovaj sportski kolektiv funkcionisao bez smetnji.

Uprava kluba je sinoć u kasnim satima navijače obavestila u promeni na klupi. Dosadašnji šef stručnog štaba, Milan Lazarević iznenada je podneo ostavku na svoju funkciju, pa su čelni ljudi Car Konstantina reagovali jako brzo, imajući u vidu da se bliži start prvenstva.

Dragan Radosavljević – Džaja (65), novi je trener Careva. U Nišu je popularni “Džaja” svima dobro poznat, reč je o fudbaleru Radničkog koji je igrao polufinale kupa UEFA 1982. godine.

Džaja stigao na klupu Careva

Radosavljević je rođen u Kuršumliji gde je i započeo svoju igračku karijeru u Kosanici, kasnije je nastupao jednu sezonu za Topličanin iz Prokuplja, dok je čak 11 godina bio član Radničkog iz Niša. Na terenu se najbolje snalazio na poziciji veznog fudbalera. U prvoligaškoj konkurenciji je nastupio 156 puta i uspeo je sedam puta da se upiše u listu strelaca. 

Visoke ambicije imaju u redovima Careva za predstojeću sezonu, a dolazak Džaje na klupu je sigurno potez koji potvrđuje te tvrdnje. Njegov dolazak će “naterati” i Nišlije da dođu na stadion, sigurno je da starije generacije imaju jako lepe uspene za generaciju gradskog kluba, čiji je i Radosavljević bio član.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zone centar