Search
Close this search box.
611416_studentskigrad_f
VREME ČITANJA: 2 min

STUDENTI POSTALI PROFESORI: Diplomska ekskurzija na beogradskom moru bila je uspešna – novobeograđani nastavili da dele lekcije!

I nakon 270 minuta prolećnog fudbala novobeogradski klub ne zna za neuspeh.

Fudbaleri novobeogradskog Studentskog grada jesenji deo takmičenja u okviru beogradske grupe srpskoligaškog fudbala okončali su u sredini tabele, ali su bili daleko od obezbeđenog opstanka.

Međutim, Novobeograđani su na startu prolećnog dela sezone prvo slavili na gostovanju beogradskom Radu sa minimalnih 1:0, da bi nakon remija protiv velikog favorita Zvezdare (1:1) usledilo novo gostujuće iskušenje, ovoga puta kumodraškom Torlaku ekipi koja je želela da prekine niz od tri uzastopna rezultatska neuspeha.

Duel dve ekipe odigran je na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, a u rezultatskom smislu pitanje pobednika rešeno je tokom drugih 45 minut igre.

Gosti do prednosti stižu u četvrtom minutu nastavka susreta kada je Luka Krsmanović zatresao sopstvenu mrežu, da bi prednost “studenata” bila duplirana na isteku sata igre kada se u strelce upisao Mihajlo Stefanović.

Jedino što je domaćin uspeo da učini do kraja meča, jeste pogodak Dragana Vukotića u 75. minutu meča čime je uneta neizvesnost u sam finiš, ali fudbaleri Torlaka nisu uspeli do poslednjeg zvižduka sudije Jelene Međedović da stignu do prvog prolećnog boda.

“Studenti” dele lekcije – savladan je i Torlak

– Srpska liga Beograd, 18. kolo:

Torlak (Kumodraž) – Studentski grad (Novi Beograd) 1:2 (0:0)

Strelci: D. Vukotić u 75. minutu za Torlak; L. Krsmanović u 49. (autogol) i N. Stefanović u 62. minutu za Studentski grad

Stadion: Igralište FSB na Adi Ciganliji

Sudija: Jelena Međedović

Žuti kartoni: D. Šalipur, M. Bajić (Torlak); S. Mladenović, N. Terzić (Studentski grad)

Torlak (Kumodraž): Gašić, Cvetković (Jovanović, M. Janković), Krsmanović, Šalipur, Ilić, Milovanović (Jovančić), Todorović, Maksimović (N. Janković), Bajić (Živanović), Marković, Vukotić.

Studentski grad (Novi Beograd): Terzić, Mladenović, Miletić, Krstović, Barišić (Gavrilović), Kožović, Stefanović (Lepojević), Knežević (Milošević), Pavlović, Džodan, Dražović (Stanojčić).

Sa nova tri boda “studenti” su učvrstili svoju poziciju u sredini tabele, a već narednog vikenda očekuje ih novo iskušenje kada će dočekati dobanovačku Budućnost.

Sa druge strane ekipa Torlaka i dalje ne zna za uspeh u nastavku sezone, a priliku da poprave utisak imaće narednog vikenda kada će gostovati na stadionu u Ulici Vojislava Ilića ekipi Sinđelića.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd