Search
Close this search box.
663515_partizan-novi-pazar-06_f
VREME ČITANJA: 2 min

VRAĆA SE: Samo ga nijanse dele od konačnog dogovora! Nekadašnji golman Partizana ponovo u Zemunelu!

Dolazi da pomogne u borbi za šampionsku titulu.

Fudbaleri zemunskog Teleoptika prethodne sezone u okviru beogradske grupe srpkoligaškog karavana propustili su priliku da stignu do šampionskog pehara i povratka u Prvu ligu Srbije nakon tačno pola decenije.

Popularni “optičari” su sa skorom od 20 pobeda, tri remija i sedam poraza i ukupno 63 osovjena boda osvojili drugu poziciju na tabeli sa šest bodova zaostatka u odnosu na novog šampiona, komšijsku ekipu Zemuna.

Ekipa iz Sportskog centra “Partizan-Teleoptik” gaji nade da će sve propušteno u prethodnom šampionatu biti nadoknađeno u sezoni 2024/25, a u tom cilju i rukovodstvo “partizanovih beba” uveliko radi na jačanju igračkog kadra koji bi bio u mogučnosti da ostvari zacrtane ciljeve.

Kao jedan od primarnih meta letnjeg prelaznog roka, figurira nekadašnji golman Partizana Lazar Slavković koji je psolednjih šest meseci proveo na pozajmici u dobanovačkoj Budućnosti.

Reč je o dvadesetdvogodišnjem golmanu koji je prošao kompletnu školu Partizana, a kasnije je nastupao za zemunski Teleoptik, Zemun i Novi Pazar. Treba napomenuti da je Slavković bio i standardan čuvar mreže u mlađim reprezentativnim selekcijama.

Lazar Slavković se vraća u “Zemunelo”

– Lazar Slavković:

Datum rođenja: 3. mart 2002. godine

Mesto rođenja: Novi Pazar

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Partizan U-15 (Beograd), Partizan U-17 (Beograd), Teleoptik U-17 (Zemun), Partizan U-19 (Beograd), Teleoptik (Zemun), Zemun (Zemun), Novi Pazar (Novi Pazar), Budućnost (Dobanovci)

Reprezentativna karijera: Srbija-mlađe kategorije (21 utakmica)

Ostaje da se vidi hoće li navedeni transfer biti i realizovan, a svakako on bi predstavljao polaznu osnovu za formiranje ekipe u “Zemunelu” koja bi mogla da napadne i sam šampionski pehar i povratak u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd