Search
Close this search box.
595385_nemanjanedeljkovic1_f
VREME ČITANJA: 1 min

SERIJA SE NASTAVLJA: Nekadašnja nada Vojvodine parafirala ugovor – ubuduće će nositi dres gradskog rivala!

Izuzetno je živo u gradu podno Rudnika…

Krajem prethodne 2023. godine u Gornjem Milanovcu je detonirala prava transfer bomba u liku nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i srpskog reprezentativca Marka Mirića, da bi popularni “serpasi” više od mesec dana iščekivali novu igračku akviziciju.

Pre samo dva dana rukovodstvo kluba je obavestilo javnost da su novi članovi Metalca postali golman Aleksa Jordanov, centralni bek Vladimir Tomović i vezni igrač Đorđe Popović. mlade snage koje iza sebe imaju već zavidno iskustvo, a sada je klub obavestio javnost o još jednom realizovanom transferu.

Naime, novi član plavo-belih postao je Nemanja Nedeljković.

Reč je o mladom devetnaestogodišnjem veznom fudbaleru koji u redove Metalca stiže iz gradskog rivala, gornjomilanovačkog Takova, a koji je svoje prve fudbalske korake ostvario u novosadskoj Vojvodini.

Priliku za zvanični debi u dresu novog kluba Nedeljković će imati u prolećnoj premijeri kada će Metalac ugostiti Smederevo 1924. Navedena utakmica na programu je 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom “oklopnika” rezultatom 2:1.

treba podsetiti da se gornjomilanovčani trenutno nalaze na 12, poziciji prvoligaškog karavana sa ukupno 23 osvojena boda, a cilj tokom predstojećeg proleća jeste plasman ekipe u doigravanje za sam vrh tabele.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

SERIJA SE NASTAVLJA: Nekadašnja nada Vojvodine parafirala ugovor – ubuduće će nositi dres gradskog rivala!

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE