Search
Close this search box.
595168_jedinstvo3_iff
VREME ČITANJA: 2 min

DOBRE REZULTATE PRATI I RAZVOJ INFRASTRUKTURE: Obimni radovi na stadionu su privedeni kraju – igrači će ubuduće imati sjajne uslove!

Veliki posao je okončan.

Fudbaleri Jedinstva iz Gornjeg Matejevca iza sebe imaju više nego uspešnu polusezonu u okviru Zone Centar nakon koje se nalaze na dobrom putu da ostvare i istorijski trijumf, plasman u treći stepen srpskog klupskog fudbala, Srpsku ligu Istok.

Sa skorom od 11 pobeda, dva remija (Radnički 2020 Knez Selo 1:1 i Pukovac 1:1) i isto toliko poraza (Palilulac Niš 2:5 i OFK Brzi Brod 3:4) i ukupno 35 osvojenih bodova, odlučujuće prolećne borbe dočekuju na drugoj poziciji sa dostižnih šest bodova zaostatka u odnosu na aktuelnog lidera ekipu OFK Brzi Brod.

Odlična ostvarenja na zelenom tepihu ispraćena su i obimnim infrastrukturnim radovima na samom stadionu, tako da se već sada može reći da će ekipa Jedinstva ubuduće imati sjajne uslove, što će uticati i na rezultatske ostvarenja.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Jedinstva u prolećnoj premijeri gostuje u Belotincu gde će se sastati sa ekipom Naših krila 1936. Navedeni susret na programu je trećeg dana meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom sastava iz Gornjeg Matejevca rezultatom 2:1.

Svakako otežavajuću okolnost za ekipu Jedinstva predstavlja činjenica da će možda i odlučujući susret u borbi za šampionski pehar, protiv OFK Brzog Broda odigrati na terenu velikog rivala u okviru 23. takmičarske runde Zone Centar

Treba napomenuti da će pored dve vodeće ekipe prvog dela takmičarske godine, priliku iz drugog plana da se domognu šampionskog pehara i promocije u viši takmičarski rang, tražiti i imenjaci iz Medoševca i Batušinca.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zone centar