Search
Close this search box.
425618_320772942-689267529452811-294695173953090317-n_f
VREME ČITANJA: 1 min

PRVI ZIMSKI NOVAJLIJA: Rasni golgeter nakon 15 jesenjih golova vraća se u zonski rang takmičenja!

Sprema se opasan tandem u napadu.

Prošlogodišnji osvajač petog mesta Zone Centar u aktuelnoj takmičarskoj godini igra u promenjivoj formi, zona ispadanja je “visoka”, pa je situacija nešto teža.

Sastav Orljana zimsku pauzu provodi na 11. poziciji, tik iznad trenutne zone ispadanja, sa 18 osvojenih bodova. Učinak od pet trijumfa, tri remija i sedam poraza bio je dovoljan za “samo” jedan bod prednosti u odnosu na prvi tim u zoni ispadanja.

Uprava kluba shvatila je ozbiljnost situacije u kojoj se ekipa nalazi, i odlučila je da ojača tim na određenim pozicijama. Tokom jeseni gol razlika je “u minusu”, pa će prvi zimski novajlija biti zadužen upravo za taj segment igre.

Prvi zimski novajlija u dresu “plavih” dobro je upoznat sa takmičenjem u kojem će “juriti” po terenu u nastavku sezone, pre Jovanovca branio je i boje Naših Krila iz Belotinca. U dosadašnjoj karijeri Stanković je nastupao i za Car Konstantin, Mramor, Borac, Rasovače, Zemljoradnik..

Što se tiče ostalih novosti iz kluba, krajem meseca januara promovisan je novi šef stručnog štaba, Srđan Marjanović, koji je sa igračima započeo pripreme 27. januara. Jedina dosadašnja promena u igračkom kadru, pored dolaska Stankovića je i odlazak Dušana Micića.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zone centar