Search
Close this search box.
588163_423222978-811496364325955-1002682391695950180-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

ZAPOČETE SU PRIPREME: Trenerski tandem Zemljak-Belić okupio je igrače Morave!

Plasman nije zadovoljavajući, proleće mora biti bolje.

Klub iz Žitkovca, prošlogodišnji vicešampion Zone Centar, odigrao je verovatno jedan od najslabijih prvih delova sezone, što je dovelo do plasmana u donji deo tabele.

Sredinom meseca decembra došlo je do određenih promena u upravljačkoj strukturi kluba, o čemu smo detaljnije pisali OVDE. Danas su zvanično započete pripreme za drugi deo prvenstva, u kojem će Morava pokušati da što pre obezbedi pre svega opstanak u ligi.

Šef stručnog štaba Morave, Aleksandar Zemljak rekao je da će klub kompletne pripreme u trajanju od mesec dana obaviti u Žitkovcu, na stadionu Morave, u planu je i trčanje od stadiona do Ruske crkve u Adrovcu.

Fokus u uvodnom delu priprema biće na kondiciji, dok će se kasnije polako igrači vraćati na duele i vežbe sa loptom, što će dovesti i do odigravanja prijateljskih utakmica, u kojima će se brusiti forma za drugi deo sezone. 

Pomoćni trener, Miloš Belić poželeo je srećan početak priprema, svim igračima da budu zdravi i da ih prati sreća tokom predstojećeg perioda. Takođe je rečeno da se pripreme moraju shvatiti ozbiljno, jer je pozicija Morave na tabeli takva, da je klubu potrebno jako uspešno proleće.

Sportski direktor Morave, Zoran Mladenović istakao je da je uprava kluba uložila mnogo napora da obezbedi sve neophodne usove za rad u narednom periodu, takođe je poručio da se nada će da igrači prepoznati napore, i da će svojim radom i rezultatima napraviti pomak na tabeli. 

Danas je trenerski tandem Zemljak-Belić imao na raspolaganju 15 igrača, međutim nisu mogli svi da treniraju, dok su ostali bili opravdano odsutni.

Možda vas zanima

TABELA Zone centar