Search
Close this search box.
565292_zvezdara1_f
VREME ČITANJA: 1 min

DRUŠTVENA ODGOVORNOST: “Bulke” se priključile akciji – 100 sadnica hrasta u Zvezdarskoj šumi!

Radno je bilo na Bulbulderu.

Fudbaleri Zvezdare prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Beograd okončali su na drugoj poziciji sa identičnim bodovnim ostvarenjem kao i lider ekipa Zemuna. Jesenje lovorike su “Bulkama” izmakle zahvaljujući nešto lošijem gol koeficijentu, ali niko na stadionu u ulici Ljubice Luković ne gubi nadu da ekipa tokom predstojećeg proleća može izboriti povratak u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

Ekipa je svoj poslednji prvenstveni meč u prvom delu šampionata odigrala još 19. novembra i prvotimci se uveliko nalaze na zimskom odmoru, ali je na Zvezdari i dalje radno.

“Bubamara” trenutno miruje, ali su se fudbaleri uključili u akciju koja se može svrstati pod kategoriju društvene odgovornosti.

Naime, fudbaleri Zvezdare su zajedno sa Udruženjem “Zeleni čisti svet” u ponedeljak 11. decembra učestvovali u sadnji 100 sadnica hrasta u Zvezdarskoj šumi na čijem obodu se i nalazi stadion Fudbalskog kluba Zvezdara.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, start prolećnog dela sezone zakazan je za početak marta 2024. godine, a u prvom prvenstvenom meču Zvezdara na svom stadionu dočekuje visokokotiranu ekipu obrenovačkog Radničkog.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd