Search
Close this search box.
558510_zemun1_f
VREME ČITANJA: 2 min

KLUB SE HITNO OGLASIO: Navijači su u fokusu – evo šta su imali da im poruče!

Prethodnog vikenda okončana je prva faza takmičenja u okviru srpskoligaškog karavana u prestonici.

Nakon puna tri meseca takmičenja, utakmicama 15. kola okončana je beogradska grupa srpskoligaškog karavana za jesenji deo takmičenja u okviru sezone 2023/24.

Ne računajući uvodnu takmičarsku rundu nakon koje se na čelu tabele nalazila ekipa novobeogradskog Studentskog grada, tokom kompletnog šampionata na liderskoj poziciji su se smenjivale ekipe Zemuna i Zvezdare, a upravo su navedene ekipa u psolednjem kolu odlučivale o šampionskoj tituli.

Meč na stadionu u Ulici Ljubice Luković okončan je podelom bodova rezultatom 0:0 što je ekipu iz Gornje varoši proklamovalo u jesenjeg šampiona i to samo zahvaljujući gol količniku koji je na strani plavo-zelenih (+18, u odnosu na +14).

Ono što posebno treba apostrofirati jeste činjenica da su tokom mečeva fudbaleri Zemuna imali redovno veliku podršku svojih pristalica, a tim povodom, nakon “spuštanja zavese” na prvi deo šampionata, klub se oglasio saopštenjem:

– Hvala navijačima na velikoj podršci, uvek su uz nas bez obzira koji rang takmičenja igramo, oni su prepoznatljivi deo kluba koji bez njih ne bi bio to što jeste.

Ono što će svakako predstavljati veliki problem ekipi Zemuna u nastavku šampionata, jeste činjenica da će na čak četiri meča na svom stadionu biti lišen pomoći najvatrenijih pristalica koji neće moći da podrže klub i na isto toliko gostujućih mečeva.

Stadion u Gornjoj varoši otvoriće kapije za navijače tek u 26. kolu kada će Zemun u derbi susretu dočekati Teleoptik.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 2 min

KLUB SE HITNO OGLASIO: Navijači su u fokusu – evo šta su imali da im poruče!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd