Search
Close this search box.
553389_teleoptik3_f
VREME ČITANJA: 2 min

FUDBAL SA DRUGE PLANETE: Revija golova i preokreta – “Partizanove bebe” nakon penal ruleta nastavljaju pohod ka trofeju!

Na stadionu Milutinca u Zemunu odigran je meč o kojem će se dugo pripovedati.

Dve ekipe koje važe za jedne od favorita ovosezonske beogradske grupe srpskoligaškog katavana, novobeogradsko Ušće i zemunski Teleoptik, sastale su se u okviru četvrtfinala Kupa Fudbalskog saveza Beograda i opšti je utisak da je na žalost jedan od dva sjajna tima prerano morao da okonča takmičenja.

Pre nešto više od mesec i po dana Ušće i Teleoptik su odmerili snagu i u prvenstvenom duelu. Novobeograđani su tada slavili rezultatom 3:2, a ovoga puta strelci su bili još raspoloženiji.

Gosti su do rezultatske prednosti stigli u 12. minutu kada je mrežu golmana Đorđa Kokota zatresao Danilo Stamenković. Svega tri minuta kasnije Željko Arsić poravnava rezultat sa bele tačke, da bi, takođe sa “kreča” u 21. minutu Marko Čermelj vratio prednost na stranu “optičara”.

Ipak, do odlaska na odmor još dva puta se tresla mreža golmana Teleoptika Krste Ljubanovića, a u listu strelaca se upisao Aleksandar Milićević u 39. i 43. minutu, tako da je ekipa Ušća sa rezultatskom prednošću otišla na odmor.

Nastavak susreta doneo je nova uzbuđenja. Svojim drugim pogotkom Marko Čermelj u 63. minutu donosi novi rezultatski egal, a kada je Uroš Knežević deset minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Petra Pekovića četvrti put zatresao mrežu Novobeograđana, činilo se da je pitanje pobednika i putnika u polufinale rešeno.

Međutim, tko nije mislio i Marko Jović koji golom u 85. minutu odvodi susret u jedanaesterce.

voga puta “kuglica na penal ruletu” stala je na stranu Teleoptika za koje je poslednji izvođač bio Uroš Đurić nakon čega je usledilo veliko slavlje.

Već predstojećeg vikenda obe ekipe nastavljaju borbu za sam vrh srpskoligaškog karavana. Novobeogradsko Ušće u subotu 18. novembra gostuje Prvoj Iskri, dok će dan kasnije Teleoptik u “Zemunelu” dočekati surčinsko Jedinstvo.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 2 min

FUDBAL SA DRUGE PLANETE: Revija golova i preokreta – “Partizanove bebe” nakon penal ruleta nastavljaju pohod ka trofeju!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd