Search
Close this search box.
540821-rad-f
VREME ČITANJA: 1 min

NASTAVAK USPEŠNE SERIJE: “Dečiji vrtić” sa Banjice šokirao velikog favorita na terenu koji je u katastrofalnom stanju!

Neočekivani ishod derbija.

Jedan od derbi susreta 11. kola beogradske grupe srpskoligaškog karavana odigran je na stadionu “Kralj Petar I” u kojem je ekipa beogradskog Rada dočekala najprijatnije iznenađenje ovosezonskog takmičenja i kandidata za najviši plasman, ekipu novobeogradskog Ušća.

I pored činjnice da se “građevinari” nalaze u seriji u četiri susreta u kojima nisu osetilo gorčinu poraza, protivnik sa “Traktor Arene” je na Banjicu stigao sa oreolom apsolutnog favorita.

Svega pedesetak ljubitelja fudbala okupilo se na tribinama kultnog banjičkog stadiona, a gosti su preko Marka Jovića u 27. minutu stigli do prednosti.

Početkom nastavka igre Luka Nenadović nakon solo prodora i udarca sa ivice šesnaesterca, donovi “Radovom dečijem vrtiću” jedan bod kojim je nastavljena serija bez poraza i kojim ekipa trenera Dejana Musovića nastavlja borbu za opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

Pored ostvarenog rezultata, glavni utisak ovog susreta svakako je stanje terena na stadionu “Kralj Petar I”. Travnata podloga je u katastrofalnom stanju i čini se da je najvažniji utisak ovog susreta činjenica da se niko od aktera utakmice nije ozbiljnije povredio.

U narednoj takmičarskoj rundi Rad gostuje BASK TEK-u, dok će Ušće u derbiju šampionata dočekati ekipu Zvezdare.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd