Search
Close this search box.
NAFTAGAS-ELEMIR
VREME ČITANJA: 2 min

BJELICA: SAMI SMO KRIVI

FUDBALERI NAFTAGASA (ELEMIR) RAZOČARALI U DUELU SA OFK BAČKOM

U Naftagasu su željno čekali meč sa OFK Bačkom, da bi upisali treću pobedu u nizu, ali izabranici trenera Predraga Kandića nisu bili ni približno posvećeni da savladaju gostujući tim.

– Nismo ispunili dogovor na poluvremenu kad smo imali prednost i gosti nisu mogli ni da priprete. Otvorili smo se na startu nastavka i nismo sprečili rivala da dođe do prilike. Kad smo shvatili da nam je bod dobar rezultat, pali smo i dozvolili Palančanima da nas matiraju u posldnjim sekundama – kaže Kandić.

Na poslednjem treningu pred utakmicu imao je na raspolaganju samo 12 igrača.

– Bez obzira na taj podatak, morali smo biti čvršći i otresitiji i sačuvati pozitivan rezultat. Prvenstvo je drugačije u odnosu na prethodna, svako može da pobedi. Ko to iskoristi, sigurno će profitirati, imali smo nekoliko šansi i sad treba da se vadimo u finišu sezone.

Nikola Bjelica igra sezonu karijere. Defanzivac Naftaša obezbedio je prednost u prvom poluvremenu i, u nadoknadi, posle njegovog šuta i odbijene lopte, Elemirci su došli do 2:2.

– Ne mogu da verujem da smo, za nepun minut, dozvolili da gosti postignu treći gol i odnesu plen. Sami smo krivi, imali smo prednost, sigurnost i visok motiv u prvom delu i, kad se očekivalo da krunišemo vođstvo, dozvolili smo da nas gosti okrenu za pobedu. Morali smo bolje reagovati i sami smo krivi za poraz.

Na redu je gostovanje Radničkom.

– Četiri sezone proveo sam među crveno – crnim, bio prvotimac i sad su Zrenjaninci izmenili tim. Biće mnogo gledalaca i nema šta da izgubimo, borićemo se da ispravimo greške i dođemo do dobrog rezultata – jasan je Bjelica.

B. C.

Izvor: https://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE