Search
Close this search box.
534632-yveydara-f
VREME ČITANJA: 1 min

NA BULBULDERU SE ZNA KO JE GAZDA: Torlak poveo, a zatim doživeo rezultatsku katastrofu – Zvezdara se ponovo šepuri na čelu tabele!

Bulbulderci i dalje ostaju jedina neporažena ekipa.

Prethodnog vikenda fudbaleri Zvezdare su slavili u Surčinu protiv domaćeg Jedinstva rezultatom 3:1 čime su ponovo preuzeli lidersku poziciju beogradske grupe srpskoligaškog karavana, a u nedelju 8. oktobra, na svom stadionu u Ulici Ljubice Luković dočekali su kumodraški Torlak u duelu koji je mogao da zadovolji oko 200 ljubitelja fudbala.

Po malo iznenađujuće, gosti u 18. minutu meča preko Nemanja Jankovića stižu do rezultatske prednosti.

Primljeni pogodak kao da je poremetio planove “bulki”, ali domaćini do odlaska na odmor uspevaju da stignu do poravnanja. Strelac za fudbalere Zvezdare bio je Vladan Milosavljev.

Nastavak susreta u potpunosti je pripao domaćem sastavu, a Darko Bjedov je sa dva brza pogotka, jedan sa bele tačke, već u 56. minutu odagnao sve sumnje o pobedniku ovog duela.

Do kraja susreta još dva pua se tresla mreža Daviida Šefika, a u listu strelaca su se upisali Matija Perić i rezervista Luka Dragojlović.

Fudbalere Zvezdare narednog vikenda očekuje gostovanje u dobanovcima ekipi Budućnosti, dok će Torlak u Surčinu odmeriti snagu sa ekipom Jedinstva.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd