Search
Close this search box.
530011-rad1-f
VREME ČITANJA: 1 min

ŠOK NA BEOGRADSKOM MORU: “Dečiji vrtić” sa Banjice slavio na Adi Ciganliji – Rad stigao do druge srpskoligaške pobede!

Malo ko je verovao u momke sa stadiona “Kralj Petar I”.

Više od mesec dana je proteklo od kako su fudbaleri Rada ostvarili prvi trijumf u ovosezonskog beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana protiv ekipe Sinđelića (2:1), da bi nakon pet utakmica u kojima je zabeležen svega jedan remi i čak pet poraza, banjički “dečiji vrtić” savladao favorita iz Kumodraža, ekipu Torlaka.

Utakmica koja je privukla oko 150 ljubitelja fudbala na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji i u kojoj je sudija Uroš Kapor pokazao čak deset kartona, rešena je u poslednjih dvadesetak minuta.

Fudbaler Torlaka Miloš Milovanović zaradio je drugu javnu opomenu u 70. minutu susreta, a samim tim je morao i “ranije na tuširanje”, a samo dva minuta kasnije Luka Nenadović donosi “građevinarima” rezultatsku prednost.

Konačnu pobedu “građevinarima” doneo je pet minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka Sergej Rupar, čime su fudbaleri Rada stigli do sedmog boda u aktuelnoj sezoni i najavili da borba za osptanak ipak nije već sada okončana.

Priliku za beg sa dna tabele fudbaleri Rada će imati narednog vikenda kada će na stadionu “Kralj Petar I” dočekati dobanovačku Budućnost, dok je pred ekipom Torlaka teško gostovanje na Bulbulderu, ekipi Zvezdare.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 1 min

ŠOK NA BEOGRADSKOM MORU: “Dečiji vrtić” sa Banjice slavio na Adi Ciganliji – Rad stigao do druge srpskoligaške pobede!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd