Search
Close this search box.
Mladost Bački Petrovac
VREME ČITANJA: 1 min

Borba za drugo mesto u okviru 26. kola VFL Sever

U nastavku prvenstvene trke pola lige igra za opstanak, ovog vikenda na programu 26. kolo Vojvođanske lige Sever. Na “Šlajzu” borba za drugo mesto.
OFK Vrbas će u promenljivom raspoloženju dočekati meč sa drugog mesta sa identičnim skorom kao i njihov subotnji rival iz Bačkog Petrovca, Mladost takođe u lošijoj formi jer u pet mečeva imaju samo jedan trijumf, ali u prethodnom kolu su remizirali sa liderom i imaju pravo da se nadaju pozitivnom rezultatu. Ovaj meč je označen kao derbi meč runde.
Od Mladosti Turije koja je osmoplasirana na tabeli, pa do OFK Mladosti koja je petnaestoplasirana deli samo četiri boda i na pet kola do kraja niko od njih nije siguran pa ni neki višeplasirani timovi. Deluje jedino da su Palanačka Krila Krajine otpisana ali su i oni uhvatili poslednju slamku spasa u prethodnom kolu.
Direktni mečevi timova sa dna igraju Senta protiv Apatinske Mladosti, Hercegovac protiv Preporoda, Mladost iz Turije protiv Radničkog iz Ratkova i Obilić iz Zmajeva protiv Krila Krajine, ovi mečevi treba da daju jasniju sliku ko će se izdvojiti a ko ostaje kao “davljenik”.
Parovi 26. kola: Sloga Čonoplja – Radnički 1905 Bajmok, Senta – OFK Mladost Apatin, OFK Vrbas – Mladost Bački Petrovac, Bratstvo 2019 – Bačka 1901, Bajša – Vojvodina Bačko Gradište (subota), Hercegovac – Preporod, Mladost Turija – Radnički 1918 Ratkovo, Obilić Zmajevo – Krila Krajine (nedelja). Svi mečevi se igraju u terminu od 17 časova.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 1 min

Borba za drugo mesto u okviru 26. kola VFL Sever

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”