Search
Close this search box.
664015_449462388-1017254187066927-3927039905672794862-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Klubu je sada potrebna pomoć, pa je sa Islanda usledio povratak u Srbiju!

Gest koji će svi znati da cene!

Igraće se u Kuli predstojeće takmičarske godine Vojvođanska liga Sever, nakon šest sezona ekipa Hajduk 1912 morala je da se pomiri sa selidbom u niži rang takmičenja.

Uprava kluba punom parom radi na jačanju svih struktura kluba za predstojeću sezonu, pored promena u upravi, o kojima možete pročitati OVDE, poznata je i lista dosadašnjih dogovorenih pojačanja. Uglavnom su to igrači koji su već nastupali za Hajduk u određenim starosnim kategorijama, i sada se vraćaju u Kulu da pomognu klubu.

Uglavnom su do sada promovisani mlađi igrači, ali je sada napravljen presedan, u pitanju je još jedan povratnik u Hajduk, ali je to ovoga puta fudbaler sa iskustvom igranja i van granica naše zemlje.

Goran Potkozarac (30) dogovorio je saradnju sa čelnim ljudima Hajduka, i on će biti još jedan novi-stari fudbaler koji će nositi dres tima iz Kule u predstojećoj sezoni.

Republika
Potkozoran se vraća u Hajduk

Goran se oglasio za naš portal i povodom povratka u Hajduk izjavio je:

– Vraćam se da pomognem klubu da se vrati tamo gde mu je i mesto, to je jedan od glavnih razloga, pored toga dobro se poznajem sa trenerom Slobodan Vukovićem, iz istog smo mesta, i dobro smo prijatelji. Napravio sam dve godine pauze igranja fudbala u Srbiji, nisam planirao da se vraćam ni sada, ali sam i pored par lepih ponuda odlučio da nosim dres tima iz Kule. Borićemo se da vratimo klub tamo gde i pripada, neće biti lako, duga je sezona, ali svako će sigurno dati svoj maksimum.

I pored mnogobrojnih ponuda i finansijski dosta boljih iz većeg ranga takmičenja, popularni “Poki” je odlučio da se vrati u Hajduk i da pomogne klubu sada kad mu je potreban. Reč je o fudbaleru koji caruje sredinom terena, pravi razliku svakim potezom i ističe sa kao “produžena ruka” treneru. Posebno se njegovom dolasku raduju mladi igrači, koji će imati prilike da dosta toga nauče od njega.

U dosadašnjoj karijeri Goran je u Srbiji nastupao za OFK Beograd, Šumadiju, Turbinu, Zemun, Odžake, ČSK Čelarevo, Bečej, Zlatibor, Tekstilac i Hajduk. Upravo je iz Hajduka maja 2022. godine otišao na Island gde je nastupao za Kormakur, pre toga je u istoj državi branio i boje Aegira.

Dobio je Hajduk njegovim dolaskom igrača koji je prevazišao rang takmičenja u kojem će nastupati, ali sam njegov dolazak pokazuje da ima volje i želje da pomogne svom bivšem klubu da se vrati na staze stare slave.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”