Search
Close this search box.
1677608823644
VREME ČITANJA: 2 min

Puno promena u Borči

BSK iz Borče je tokom zimske pauze promenio veliki broj igrača.
Prvi trener kluba Stanislav Zvezdić o proteklom pripremnom periodu govori:
” Pripremni period je prošao turbulentno sa dosta odlazaka, ali i dolazaka. Igrači koji su došli su mahom bili nespremni i tu smo imali dosta poteškoća sa sitnim povredama. Imali smo vrhunske uslove za rad na našem stadionu. Uz 5 terena koje posedujemo, imali smo i rad u teretani kao i u sali, objekti koji su stacionirani na našem stadionu. Generalno zadovoljan sam kako su momci sve odradili”.
U zimskom prelaznom roku bilo je mnogo promena u igračkom kadru:
” Promena u rosteru ekipe je bilo i to je jako težak posao za nas trenere. Otišlo je 15 igrača, a uspeli smo da dovedemo njih 13. Sve to treba posložiti i namestiti, a to je jako teško”.
Nastavak prvenstva bi trebalo da donese jednu drugu ekipu  BSK-a u odnosu na prvi deo takmičenja:
“U nastavku prvenstva očekujem jako karakternu BSK Borču, koja će igrati uvek na pobedu pa šta bude neka bude. Ja sam takav, tako se ponašam i prema mojim igracima”.
Prvo kolo prolećnog dela šampionata donosi duel protiv ekipe BASK-a. U jesenje delu prvenstva kraj Careve ćuprije BASK je slavio pobedu od 3:2:
” Prvo kolo BASK. Jako dobra ekipa sa nekoliko promena u igračkom kadru. Na svakom mestu imaju kvalitetnog pojedinca, izgubili smo tamo potpuno ne zasluženo u 93. minutu. Očekujem jako dobru utakmicu, koliko to uslovi dozvole i naravno našu pobedu. Momci su spremni, bez obzira što smo u generalnoj probi ostali bez mladog Luke Miloševića lom nosa i Marka Stoiljkovića povreda glave. Uz pomoć navijača i jako motivisane svlačionice očekujem pobedu”.
Ekipu su napustili: Guteša, Avramovski, Vujović, Milosavljević, Malidžan, Klještan, Manov, Filip Gajić, Nemanja Gajić, Bratić, Maksimović, Milanović, Jelić, Marinković, Stanojević i Ivaniš.
Veliki broj odlazaka uslovio je i veliki broj novih fudbalera. Stigli su golmani Siniša Babić  (Rad) i Nikić Malta. Što se tiče ostalih pozicija došli su : Marko Keča (OFK Beograd), Dragan Dašić (Jedinstvo Stara Pazova), Nikola Petković (Sloga Kraljevo), Nemanja Koštić (BASK), Petar Radošević (Sinđelić), Marko Stoiljković (Radnik Surdulica), Luka Milošević (Voždovac), Dušan Đorđević (Brodarac), Dušan i Nikola Stagnjaja (Torlak).
Jesenji deo prvenstva u Srpskoj ligi ”Beograd” BSK je završio na 12. mestu sa 15 osvojenih bodova. Utakmica 16. kola BSK-BASK igra se u subotu u Borči od 14:30.
Foto: FK BSK

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Puno promena u Borči

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE