Search
Close this search box.
662068_lopta_f
VREME ČITANJA: 2 min

PERSPEKTIVNI DESNI BEK IMA NOVI KLUB: Preko Prve lige Srbije do angažmana u redovima nekadašnjeg šampiona Slovenije!

Veliki iskorak u karijeri.

Nekadašnji superligaš iz Gornjeg Milanovca protekle sezone nije zabeležio najbolje rezultate u okviru Prve lige Srbije, što je dovelo do silaska u treći rang takmičenja u našoj zemlji, konkretno u Srpsku ligu Zapad.

Jedan bod nedostajao je Metalcu da sačuva prvoligaški status, ali kako se to obično kaže, “za prosutim mlekom ne treba tugovati”. Uprava kluba iz Gornjeg Milanovca krenula je sa aktivnostima povodom letnjeg prelaznog roka, i stigla je prva informacija o promenama u igračkom kadru.

Dvadesettrogodišnji Veljko Mijailović protekle sezone branio je boje Metalca, i tom prilikom zabeležio je 29 nastupa, u tom periodu upisao je dva gola i jednu asistenciju. Reč je o mladom i perspektivnom desnom beku, koji je odlučio da je vreme za promenu sredine.

Mijailović je otišao iz Gornjeg Milanovca, i on će u predstojećoj sezoni braniti boje slovenačkog kluba, “FK Koper”.

Republika
Vreme je za novi izazov u karijeri

Veljko je otišao u klub koji je proteklu sezonu završio na petom mestu na tabeli najjačeg ranga takmičenja u Sloveniji. U dosadašnjoj klupskoj istoriji Koper je u sezoni 09/10 bio šampion lige, dok je čak pet puta osvajao najmasonije takmičenje, pehar u Kupu stigao je u njihove vitrine u sezonama 21/22, 14/15, 06/07, 05/06, 90/91.

Sada već bivši fudbaler kluba iz Gornjeg Milanovca ima zabeležena i dva nastupa u Superligi Srbije, upravo u dresu Metalca, pored toga igrao je i Kup u našoj zemlji. Pored toga igrao je i za Borac iz Čačka, Slogu iz Požege i Takovo iz Milanova.  

Sigurno je da će se njegov odlazak osetiti u novoj sezoni, imajući u vidu da je reč o standardnom desnom beku, ali je ispadanje u srpskoligaški karavan doprinelo njegovoj odluci o promeni sredine.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

PERSPEKTIVNI DESNI BEK IMA NOVI KLUB: Preko Prve lige Srbije do angažmana u redovima nekadašnjeg šampiona Slovenije!

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE