Search
Close this search box.
viber_image_2022-12-18_22-54-49-141
VREME ČITANJA: 2 min

VFL “SEVER”: Izabran najbolji tim polusezone

Odabrana je najbolja postava prvenstva i dodeljeni su laureati za najbolje pojedince u VFL „Sever“.
Tim jesenje polusezone sastavljen je od igrača različitih profila. U timu su se automatski našli pobednici na osnovu glasova posetilaca našeg portala. Ubedljivu pobedu za najboljeg igrača odneo je Dario Vojnić igrač Bačke 1901 i samim tim kaparisao poziciju centarfora u timu polusezone.
Pobedu u nagradi za najboljeg golmana odneo je mladi Aleksandar Damjanović koji je bio među stativama OFK Vrbasa.
Takođe, u timu se našao i pobednik za najboljeg mladog igrača Veselin Radović, on je kao igrač Hercegovca iz Gajdobre na poziciji desnog beka zauzeo poziciju u timu polusezone.
U formaciji 4-2-4 (4-4-2) odabran je tim polusezone, tamo su se našla dva igrača jesenjeg lidera Bratstva 2019 i dva igrača drugoplasiranog OFK Vrbasa, sve ostale ekipe su imale po jednog predstavnika.
Poziciju levog beka pokrio je Ognjen Štefek igrač Mladosti iz Bačkog Petrovca. Štoperski tandem čine Marko Živkucin fudbaler OFK Vrbasa i Miloš Vukelić igrač Radničkog 1905 iz Bajmoka.
U sredini na poziciji centralnog veznjaka su dva igrača, jedan iskusni Srđan Vuković, kapiten Bratstva 2019, a drugi mladi i talentovani Vukašin Uzelac iz Zmajevačkog Obilića.
Levo krilo pokrio je Nikola Savin igrač Mladosti iz Turije, dok je desno krilo pokrio Luka Krainović iz OFK Vrbasa.
Pored Vojnića kao drugi centarfor izabran je najbolji strelac prvenstva Nikola Makar koji je sa 19 pogodaka vodio Bratstvo 2019 do jesenjeg trona.
Tim predvodi iskusni šef struke Mladosti iz Turije Miroslav Knežević. U izboru su učestvovali posetioci stranice svojim glasovima uz predloge novinara našeg portala. Ovom prilikom čestitamo svima koji su izabrani.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

VFL “SEVER”: Izabran najbolji tim polusezone

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”