Search
Close this search box.
New Project (1)
VREME ČITANJA: 2 min

Veliko pojačanje stiglo u Pančevo

Jedan od najefikasnijih prvoligaških strelaca novi je član Železničara.
Iako su mnogi fudbalski klubovi na zimskom odmoru, u pančevačkom Železničaru radi se – punom parom.
Stručni štab sa igračima na terenu sprovodi zacrtani plan za ovaj period, ali ne miruje ni agilna uprava. Tako je popularna „dizelka” prvih dana decembra dobila zvučno pojačanje.
Belo-plavu opremu zadužio je jedan od najefikasnijih strelaca prvoligaškog karavana, iskusni napadač Đorđe Šušnjar.
“Pre svega želim da vam se zahvalim što ste u ovolikom broju došli na današnju konferenciju za novinare na kojoj želimo da predstavimo našeg novog člana” – rekao je predsednik Železničara Zoran Naunković okupljenim predstavnicima brojnih medijskih kuća i nastavio:
“Mi smo kao klub, u dogovoru sa šefom stručnog štaba Tomslavom Sivićem i sportskim direktorom Ivanom Adžićem došli do spiska željenih igrača koje želimo da dovedemo kako bismo ojačali sve linije našeg tima i došli do zacrtanog cilja, do Superlige.
Prvo pojačanje Železničara jeste provereni napadač Đorđe Šušnjar, koji nam dolazi iz užičke Slobode. Pre svega, Đorđu želimo mnogo zdravlja, da nastavi da postiže mnogo golova i u našem dresu i da se na kraju zajednički radujemo plasmanu u elitu. Đorđe, dobrodošao u Pančevo, dobrodošao u Železničar” – istakao je Zoran Naunković.
Đorđe Šušnjar, koji je rođen 1992. godine u Rumi, iza sebe ima zavidno fudbalsko iskustvo i bogatu karijeru. Počeo je u novosadskoj Vojvodini, igrao za Sutjesku iz Nikšića, Jagodinu, Lugano, Torpedo iz Minska, Mačvu i Slobodu iz Užica.
“Hvala predsedniku na lepim rečima. Hvala ljudima iz kluba što su imali veliku želju da me dovedu. Velika mi je čast što sam postao deo ovako organizovanog sportskog kolektiva koji ima najviše ambicije. Daću sve od sebe da opravdam ukazano poverenje.
Hvala i mom bivšem klubu, Slobodi iz Užica, na prelepih godinu dana. Idemo uskoro na zasluženi odmor, pa da od januara krenemo jako. Da se pripremimo za proleće, jer nas očekuje žestoka borba za prva dva mesta. Ali verujem u ovaj tim i nadam se da ćemo na kraju stići do cilja i zajednički se radovati” – rekao je Đorđe Šušnjar.
Izvor: Facebook/FK Železničar Pančevo

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE