Search
Close this search box.
1668811134044
VREME ČITANJA: 1 min

Zvezdara i Sinđelić najbolje odbrane SLB

Ekipe Zvezdare i Sinđelića imaju najbolje odbrane u Srpskoj ligi ”Beograd”.
Oba tima su u jesenjem delu sezone primila svega po osam golova. Zvezdara je na pauzu otišla sa prvog mesta i sa 32 osvojena boda, dok je Sinđelić posle petnaest odigranih kola na osmom mestu sa 22 osvojena boda.
Tim sa Bulbuldera je ravnopravno rasporedio primljene golove, po četiri gola kod kuće i na strani. Na domaćem terenu Zvezdara je primila golove od OFK Beograda, Budućnosti iz Dobanovaca, Teleoptika i Torlaka. Na gostovanjima odbranu lidera su matirali Jedinstvo u Surčinu, Borac u Lazarevcu, Brodarac na Novom Beogradu (2 gola). Popularne Bulke su na osam mečeva sačuvale mrežu netaknutu. Na šest utakmica Zvezdara je primila po jedan gol, a samo na jednom susretu dva pogotka.
Sinđelić je na Vračaru primo pet golova, dok je na gostovanjima dobio samo tri gola. Ekipi Sinđelića su na njihovom terenu postigli golove Studentski grad, Borac, Teleoptik, Prva iskra i Torlak. Što se tiče gostovanja odbranu Sinđelića su matirali Brodarac dva puta i Ušće Novi Beograd. Isto kao i Zvezdara Sinđelić je na osam susrteta sačuvao mrežu. Na jedom susretu ekipa je primila dva gola, a na šest po jedan.
Jedini tim koji je po dva puta matirao najbolje odbrane lige je Brodarac. Međusobni duel Zvezdare i Sinđelića odigran je na Bulbulderu i završen je naravno bez pogodaka 0:0.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd