Search
Close this search box.
1668979204182
VREME ČITANJA: 1 min

Arambašić rešio derbi

Teleoptik je sjanu formu u finišu jeseni krunisao pobedom nad ekipom Torlaka.
Domaći su krenuli ofanzivno i propustili su nekoliko prilika u prvom delu. Pokušavali su Šarić, Hebilji, Tošković, pogođena je i prečka gola tima iz Zemuna. Za propuštene šanse Torlak je kažnjen u 41.minutu. Na asistenciju Čermelja Arambašić je sa preko 20 metara lobovao istrčalog golmana Šefika 0:1
U drugom poluvremenu bolja igra Optičara koji su za to nagrađeni još jednim pogotkom. Petrović je kao na tacni u 71.minutu uposlio Arambašića kome nije bilo teško da sa par metara postigne svoj drugi gol 0:2. U finišu su domaći preko Šarića mogli da umanje poraz, ali nije bilo gola. Na kraju je ostalo Torlak 0, Teleoptik 2.
Tim iz Kumodraža je prvi deo sezone završio na trećem mestu sa 26 osvojenih bodova, dok je sjajnim finišom sezone Teleoptik došao do četvrtog mesta i 25 osvojenih bodova.
Torlak-Teleoptik 0:2
STADION: SC FSB Ada Ciganlija. gledalaca: 250, strelci 1:0 Arambašić 41.minut, 2:0 Arambašić 2:0, sudija: Dušan Vasiljević, pomoćnici Branko Galić i Ratko Đorđević, žuti kartoni: Jovanović, Šefik, Mitrović i Vuković (Torlak), Lakčević, Bojat, Purić i Subotić (Teleoptik).
TORLAK: Šefik, Jovanović (Đurović), Hebilji (Stegnjaja), Mitrović, Čvorić, Janković, Tošković (M.Jovančić), Šarić, Vuković, Grubišić (D.Jovančić), Jevremović (Pajković).
TELEOPTIK: Čukuranović, Bojat, Dukić, Stanković, Subotić, Purić, Knežević (Đurić), Čermelj (Stojanović), Arambašić, Lakčević, Petrović.
Foto: FK Torlak

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd