Search
Close this search box.
1668118479346
VREME ČITANJA: 1 min

Miloš Šarić najbolji igrač 13. kola SLB

Iskusni napadač Torlaka i prvi strelac lige Miloš Šarić izabran je za najboljeg igrača Srpske lige „Beograd“ u 13. kolu.
Miloš Šarić je zadovoljan nakon izbora našeg portala: ”Naravno da prija svaka vrsta takvog priznanja, jer se svakako time skreće pažnja da ovo sve što radim nije slucajno, i da ne ostaje ne primećeno“.
Sa dva gola provereni špic je doneo pobedu svome timu protiv Borca: „Naravno da sam zadovoljan, jer za svakog napadača i jeste cilj postizanje golova. Naravno, ne mogu da ne spomenem da je to rad cele ekipe, i momaka oko mene koji su jednako zaslužni za to kao i ja”.
U dosadašnjih 13. kola Torlak je ostvario fenomenalan učinak: ”Osvrtanjem na dosadašnji deo sezone mogu samo da kažem da smo svi prezadovoljni. Naporno radimo, treniramo, atmosfera u svlačionici je na visokom nivou, tako da sve to smo preneli na teren i sve nam se to vratilo na najbolji mogući nacin”.
U nedelju se na Bulbulderu igra derbi dve vodeće ekipe Zvezdare i Torlaka: ”Derbi u nedelju će biti prava fudbalska predstava za sve. Namestilo da se da to bude i utakmica za prvo mesto, možda i za jesenjeg prvaka. Svi se radujemo tome,  naravno kao i na svaku utakmicu idemo na 3 boda, a gledajući naše utakmice na gostovanjima to nam sigurno daje dodatni vetar u ledja”.
Utakmica 14. kola SLB Zvezdara-Torlak se igra u nedelju od 13 časova uz direktan prenos na You Tube kanalu Merkurxtipa.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd