Search
Close this search box.
New Project (20)
VREME ČITANJA: 1 min

Radnički 1905 zabeležio trijumf u Ratkovu

Fudbaleri Radničkog 1905 iz Bajmoka pobedili su imenjaka iz Ratkova, ekipu Radnički 1918 (1:3).
Ima domaća ekipa opet razloga za čim da žali. Domaćin je poveo u prvom delu pogotkom Lazara Mitića u samom finišu prvog poluvremena.
U drugom delu odmah pada gol za goste u 49. minutu precizan je bio Miloš Ljubojčić, a samo šest minuta kasnije nadu domaćinu da može do boda ili čak pobede dao je Uroš Dakić. Pobedu gostiju overio je Nenad Milić u 56. minutu. Radnički iz Bajmoka je sad na 9. mestu sa 20 osvojenih bodova, a Radnički iz Ratkova je na 11. mestu sa 15 osvojenih bodova.
„Imali smo za 15 minuta 4-5 stopostontnih šansi do prvog gola i sigurno do 10 takvih. Onda je njihov igrač postigao sa 30 metara evrogol u rašlje. Do kraja prvog dela još nekoliko dobrih šansi.
Na početku drugog dela odmah 2-3 dobre šanse za našu ekipu, ali gosti preko kontre dolaze do 0:2. Brzo smo postigli pogodak za nadu i mislili smo da ćemo okrenuti meč.
Samo nakon par minuta kiks našeg veznog igrača na polovini i gosti dolaze u prednost koju nismo mogli da anuliramo.
Do kraja smo imali i prečku i pritiskali ali lopta nije htela u gol. Njihov golman je branio maestralno“ – za naš portal, izjavio predsednik kluba iz Ratkova Šandor Bereš.
U sledećem kolu Radnički 1918 ide na gostovanje u Novi Žednik ekipi Preporoda, dok će Radnički 1905 dočekati Krila Krajine.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”