Search
Close this search box.
1666982055633
VREME ČITANJA: 2 min

Veliki derbi jesenjeg dela prvenstva

Za vikend se igra 12.kolo Srpske lige „Beograd“ u kome ćemo videti duel dva velika imena našeg fudbala.
U subotu od 14 časova na Karaburmi se igra utakmica u kojoj se sastaju OFK Beograd i Zemun. Dva velikana Srpskog fudbala su poslednjih godina u velikoj krizi, ali oba tima pokušavaju da se vrate tamo gde im je i mesto, u najviši rang domaćeg fudbala. U prošlom kolu Romantičari su slavili u Zemunu sa 3:1, dok je proletos na Karaburmi bilo nerešeno 1:1. Oba ova duela ste mogli da gledate na You Tube kanalu MerkurXtipa. Tako će biti i sutra, direktan prenos derbija.
Ovo kolo je otvoreno prvom utakmicom koja je odigrana danas. Na Carevoj ćupriji BASK je pokazao da je u dobroj formi sa 2:0 pobedio je poslednjeplasirani Radnički iz Obrenovca.
Subotnj iprogram počinje od 11,00 kada će u Zemunelu Teleoptik ugostiti Ušće Novi Beograd. Pored duela na Omladinskom stadionu od 14 časova se igraju još dva susreta. U Dobanovcima Budućnost je blagi favorit protiv Studentskog grada. BSK će u Borči dočekati Jedinstvo iz Surčina. Obe ekipe igraju u promenljivoj formi pa je svakakav rezultat moguć.
Nedelja je rezervisana za tri meča. Dva se igraju u matine terminu od 10 sati. Sinđelić sa novim trenerom, legendom Crvene Zvezde, Zlatkom Krmpotićem dočekuje Torlak. Ovo je ujedno i duel timova koji su ove sezone ušli u Srpsku ligu. U Lazarevcu domaći Borac će pokušati da prekine niz slabih rezultata protiv neugodnog Brodarca. Kolo zatvaraju prvoplasirana Zvezdara i šestoplasirana Prva iskra iz Bariča susretom na popularnom Bulbulderu. Utakmica se igra od 14,00.
Foto: OFK Beograd

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd