Search
Close this search box.
New Project (27)
VREME ČITANJA: 2 min

Samo tri pobede i čak pet remija u 10. kolu SLZ

Odigrano je i 10. kolo Srpske lige “Zapad”, jedno od najneefikasnijig u tekućem delu sezone.
U ovom kolu viđeno je čak pet remija i samo četrnaest golova na osam utakmica. Uzimajući u obzir ove podatke, 10. kolo Srpske lige “Zapad” spada u jedno od najneefikasnijig kola u dosadašnjem delu sezone.
Sigurnu pobedu ostvario je Borac na svom stadionu protiv Sloge iz Bajine Bašte. Čačani su tri puta pogađali mrežu gostiju i time opravdali ulogu favorita u ovoj utakmici. Borac nastavlja poteru za Smederevom, a posle remija Smederevaca u Priboju, Borac se sada približio na tri boda zaostatka.
Mačva je u Bogatiću zabeležila drugu pobedu u nizu i napravila pravo iznenađenje pobedom nad ekipom požeške Sloge. Ekipa iz Bogatića je odigrala jednu sjajnu utakmicu i golovima Tomića i Stanića slavila u ovoj teškoj utakmici. Domaći su tako upisali nova tri boda i polako hvataju priključak za ekipama u sigurnoj zoni.
Tutinci su i više nego rutinski savladali kraljevačku Slogu (0:2). Gosti su odigrali onoliko koliko im je bilo potrebno za pobedu i na taj način su osigurali još tri vrlo bitna boda. Sloga ponovo bleda i nekonkretna. Imali su Kraljevčani nekoliko šansi, ali je golman gostiju Mladenović bio odličan na ovom susretu. Sloga se sada nalazi u velikom problemu.
Priboj je u ovom kolu bio domaćin derbija. Pred oko 3000 gledalaca domaći FAP dočekao je ekipu Smedereva. Prvo poluvreme ne toliko zanimljivo i sadržajno, ali je zato drugo opravdalo sva očekivanja. Domaći su poveli preko Dragana Jovanovića, da bi samo pet minuta kasnije izjednačio Zličić. Odlična utakmica i na kraju podela bodova.
U ostalim utakmicama 10. kola remizirali su:
Polet – Rađevac (1:1)
Budućnost – OFK Mihajlovac (0:0)
Mladi Radnik – Takovo (1:1)
Budućnost Krušik – Real (0:0)

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad