Search
Close this search box.
New Project (24)
VREME ČITANJA: 2 min

Bez pobednika u derbiju kola

Fudbaleri FAP-a i Smedereva odigrali su nerešeno (1:1) u derbiju 10. kola Srpske lige “Zapad”.
Pred oko 3000 gledalaca, u sjajnom fudbalskom ambijentu, odigrana je jedna dobra utakmica. Prvo poluvreme je bilo ispod očekivanja, dok je drugo poluvreme obilovalo lepom igrom i šansama na obe strane.
Da je drugo poluvreme bilo bolje i sadržajnije od prvog, govori i podatak da su oba pogotka postignuta u drugom poluvremenu. Po jedan sa obe strane, a sigurno je moglo da ih bude i više.
Domaći su prvi poveli u 65. minutu golom novajlije Dragana Jovanovića. Jovanović je još jednom pokazao kvalitet, koji je godinama pokazivao i u ariljskoj Budućnosti i svojim pogotkom doneo prednost ekipi FAP-a.
Nisu se domaći dugo radovali, jer je usledio ekspresan odgovor Smederevaca. Samo pet minuta nakon pogotka domaćih, Zličić postiže pogodak za ekipu Smedereva i time vraća svoju ekipu u igru.
Do kraja utakmice viđeno je još par šansi na obe strane. Najbolju su imali domaći kada je iz slobodnog udarca Dragan Jovanović pogodio prečku. Rezultat se nije menjao i derbi je završen bez pobednika.
Nakon utakmice, izjavu za naš portal dao je i Dragan Jovanović, strelac jedinog pogotka za ekipu FAP-a:
“Veoma teška utakmica, protiv kvalitetnog protivnika koji je pokazao da nije slučajno na prvom mestu. Mi smo se spremali cele sedmice za utakmicu. Znali smo šta nas čeka, išli smo na pobedu, ali da budemo realni nerešen ishod je najpravedniji danas. Okrećemo se sledećem protivniku i idemo dalje, dugo je prvenstvo.”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad