Search
Close this search box.
New Project (24)
VREME ČITANJA: 1 min

Hercegovac prekinuo pobednički niz gostiju

Fudbaleri Hercegovca na svom terenu savladali ubedljivo Bajmočki Radnički 1905 i pretekli ih na tabeli.
Sjajna igra izabranika Siniše Stanivuka krunisana je novim bodovima. Gosti su imali šanse, ali nije lak teren u Gajdobri. Ovo je bio važan meč za domaćina da ne izgubi na svom terenu i da nastavi sa osvajanjem bodova.
Prava prvenstvena utakmica odigrala se u Gajdobri. Dinamična utakmica sa dosta sansi s obe strane, ali domaćini su pogađali u metu dok su gosti svoje šanse propustili.
Prvi pogodak postiže Miladin Srdanov pogađa iz slobodnog udarca u 16. minutu. Posle dobro odrađene akcije domaćih sjajno je glavom loptu sproveo u mrežu Luka Andesilić u 45. minutu. Tim se rezultatom otišlo na poluvreme
U nastavku gosti su krenuli ofazivnije što su domaći iskoristili preko Stevana Račića u 59. minutu iz slobodnog udarca i rezerviste mladog Jovana Janjića u 92. minutu iz brze kontre, i tako postavio konačan rezultat (4:0).
Igrač utakmice je centarfor Hercegovca Stevan Račić koji je postigao gol i asistirao kod jednog pogotka. Takođe se istakao i vezni igrač Miladin Sradanov kod domaćeg sastava koji je takođe postigao pogodak.
Hercegovac i Radnički 1905 su sada sa skorom od četiri pobede, dva remija i četiri poraza i 14 osvojenih bodova na deobi 9. i 10. mesta tabele „Severa“.
U sledećem kolu Hercegovac ide na gostovanje u Novi Žednik ekipi Preporoda, a Radnički 1905 će na svom stadionu dočekati Čonopljansku Slogu.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”