Search
Close this search box.
New Project (22)
VREME ČITANJA: 2 min

IMT i Železničar podelili bodove, Rad i Grafičar slavili

Odigrane su još tri utakmice 14. kola Prve lige. Pobede su ostvarili Grafičar i Rad, dok je vodeći IMT remizirao sa Železničarom.
Veoma dobar i zanimljiv duel u Gornjem Milanovcu odigrali su Metalac i Grafičar. Gosti su pobedili 3:1 (1:1), mada je po šansama moglo da bude i efikasnije. Grafičar je poveo u 21. minutu preko Jovana Mituljikića, koji je iskoristio sjajnu asistenciju Kneževića. Desetak minuta kasnije izjednačenje. Odličnu timsku akciju domaćih efektnim golom krunisao je Maksimović.
Početak drugog poluvremena pripao je igračima Marka Neđića. U 56. minutu Ibanjez je sjajno centrirao sa leve strane, a mladi Nikolašević postigao pogodak. Nekoliko minuta kasnije Ibanjez je izveo korner, lopta se odbila na ivicu kaznenog prostora, a Stojčev odlično hvata volej i trese mrežu Mirkovića – 3:1.
Do kraja susreta rezultat se nije menjao, “grafosi” su ostvarili važnu pobedu posle tri uzastopna meča u kojima su osvojili ukupno samo jedan bod. Metalac je vezao drugi poraz i dodatno pokvario svoj plasman. Ekipa iz Milanovca sada za vodećim “traktoristima” zaostaje čak 15 bodova!
IMT je kao domaćin na stadionu Bežanije odigrao meč bez golova sa Železničarom. Viđena je borbena utakmica sa dosta duela, ali i ne toliko kvalitetna, pa je krajnji rezultat verovatno i najrealniji. IMT ostaje lider sa šest bodova više u odnosu na prvog pratioca, dok su Pančevci na trećoj poziciji i za drugoplasiranim Grafičarom zaostaju pet bodova.
U jednom od derbija donjeg dela tabele Rad je savladao ekipu Zlatibora 2:1, a sva tri gola viđena su u drugom poluvremenu. Gosti su poveli pogotkom Jakovljevića u 59. minutu, a je onda na scenu stupio snažni napadač “građevinara” Bogdan Mandić.
On je u sredinom drugog poluvremena sa klupe ušao u igru, a onda golovima u 77. i 88. minutu doneo preokret i pobedu svom timu! Rad je ovim trijumfom preskočio čak pet timova na tabeli i trenutno je na desetom mestu. Zlatibor je bez pobede sedam uzastopnih utakmica i nalazi se na začelju prvoligaškog karavana.
Preuzeto sa: maxbetsport.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE