Search
Close this search box.
Zvezdara 4
VREME ČITANJA: 1 min

Na Bulbulderu podela bodova

U komšijskom derbiju nije bilo pobednika. Bodovi su podeljeni na ravne časti. Gostima je pripalo prvo poluvreme, a domaćinu drugo. Sa osvojenim bodom Zvezdara je ostala u vrhu tabele. Sa druge strane Romantičari su samo četiri osvoje boda u donjem delu tabele.
Tim sa Karaburme je došao u vodjstvo u 30.minutu pogotkom bonusa Stefana Markovića 0:1.Ovim rezultatom se otišlo na odmor. U nastavku gosti su dugo držali prednost sve do 76.minuta. Tada je rezervista domaćih Todorović poravnao rezultat na 1:1. To je bio i krajnji rezultat meča.
Zvezdara-OFK Beograd 1:1
Strelci:  0:1  Marković 30.minut, 1:1 Todorović 76.minut, sudija: Darko Jeknić, pomoćnici: Dejan Božić i Tihomir Šoškić, žuti kartoni: Milićević, Janković(Zvezdara), Gojković, Milić(OFK Beograd).
Zvezdara: Nikolić, Beriša, Maksimović, Sarić, Milićević, Lekić(Todorović), Gusnić(Alempijević), Vukićević(Grbović), Vuković(Čobeljić), Janković, Djordjević.
OFK Beograd: Radotić, Jovanović, Čermelj, Gojković, Minić, Milić, Radić(Bajić), Popović, Plavšić, Marković(Divac), Petković.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd