Search
Close this search box.
Budućnost Krušik
VREME ČITANJA: 2 min

Rodoljub Paunović najavio velike stvari u FK Budućnost Krušik

FK Budućnost Krušik, među ljubiteljima fudbala poznat kao valjevska “stara dama”, dovela je u svoje redove još šest novih igrača. Oni su time stigli do brojke od čak devet pojačanja i ne planiraju da se zaustave. 
Da se u Valjevu planiraju velike stvari, dokaz je ovaj prelazni rok. Valjevci su u svoje redove doveli čak devet pojačanja do sada. O prvoj trojici smo već pisali ovde. U redove Budućnost Krušika stigli su još: Andrija Papić, Nemanja Isidorović, Igor Milovanović, Mirko Đermanović, Darko Gojković i Nebojša Aleksić.  
O planovima za naredni period, kao i svim ovim transferima, razgovarali smo sa Rodoljubom Paunovićem, nekadašnjim asom mnogih klubova u zemlji i inostranstvu, a sada predsednikom FK Budućnost Krušik: 
“Pre svega želeo bih da se zahvalim što ste me pozvali i što vas interesuju dešavanja u našem klubu. FK Budućnost Krušik je do pre manje od godinu dana bio pred gašenjem. Mladi ljudi na čelu sa mnom i Nikolom Čočovićem su preuzeli ovaj klub i odmah su bile postavljene nove ambicije. Te ambicije su se odnosile najviše na stabilizaciju kluba i da se klub ekspresno vrati u Srpsku ligu.”
“Kao što možete da vidite, u tome smo i uspeli. Klub je osvojio prvo mesto u kolubarsko-mačvanskoj zoni i samim tim su apetiti porasli. Uzimajući u obzir, da smo i ja i kolega Čočović igrali u Srpskoj ligi, znali smo o kakvoj se ligi radi.”
“Nismo čekali mnogo, pa smo vrlo brzo krenuli u pregovore sa igračima. Radi se o izuzetno kvalitetnim igračima i igračima koji žele nešto više. Nećemo se zaustaviti na ovih devet pojačanja i gledaćemo da dovedemo još par kvalitetnih igrača.”
U nastavku razgovora, fokus smo stavili na ambicije i planove za dalji period: 
“Ambicije kluba za prvu polusezonu su vrh tabele i prva tri mesta. To kažem zato što smo od lokalne samouprave ove godine dobili jako mali budžet. Međutim, smatramo da uz pomoć gradonačelnika, gospodina Lazara Gojkovića i još nekoliko privrednika iz grada, možemo ostvariti cilj.”
“Ta prva tri mesta nam izuzetno znače, da budemo u vrhu tabele. Već sledeće sezone želimo da pojurimo Prvu ligu Srbije, koju grad Valjevo zaslužuje. Grad koji je rasadnik talenata, grad koji je perspektivan i ima odličnu infrastrukturu.”
“Mi imamo dva prelepa stadiona, “Park Pećina” i “Krušik”. Imamo i idejno rešenje za stadion “Park Pećina”, kojeg ćemo modernizovati, gde će stadion primati do pet hiljada ljudi.” – rekao je Paunović.
Budućnost Krušik i sam grad Valjevo zaslužuju Prvu ligu i viši rang. Bivši fudbalski asovi, koji predvode ovaj klub daće sve od sebe da se u narednom periodu to i ostvari. 
 

 

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Rodoljub Paunović najavio velike stvari u FK Budućnost Krušik

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE