Search
Close this search box.
New Project
VREME ČITANJA: 2 min

Budućnost Krušik se ozbiljno pojačava

FK Budućnost Krušik angažovao je tri pojačanja u dosadašnjem delu prelaznog roka. Ekipa iz Valjeva se ove godine vratila u Srpsku ligu. Cilj uprave je da se kroz par sezona u Valjevu igra Prva liga Srbije.

Budućnost Krušik

Da uprava kluba radi izuzetan posao, govore njihova pojačanja. Neka vrlo interesantna i fudbalskoj javnosti poznata imena pojačala su ovu ekipu.
Prvo pojačanje koje je klub obelodanio je Aleksa Matić. Matić je u redove ekipe iz Valjeva došao iz FK Feniks. Pre toga, Matić je nastupao i za Loznicu, Jagodinu, Radnički Sombor, kao i za dobanovačku Budućnost i Spartak iz Subotice.
Prava detonacija iz Valjeva, bila je vest da u Budućnost dolazi golman Uroš Matić. Momak rođen 30. januara 1995. stigao je iz redova Prve Iskre, gde je došao iz španske Saragose. Karijeru je započeo u OFK Beogradu, a u Srbiji je nastupao još za Rad i Kolubaru. Takođe, u Španiji je promenio nekoliko klubova među kojima su Ebro, Sarinena i Teruel.
Valjevčani se nisu zaustavili sa pojačanjima, pa je danas predstavljen i Stefan Tešić. Stefan je rođen 2001. godine u Valjevu, a u Budućnost dolazi iz ekipe Smedereva, gde je igrao kao pozajmljeni igrač Voždovca. Stefan izvorno igra na poziciji zadnjeg veznog, a dobro se snalazi i na još nekoliko pozicija.
Budućnost Krušik je do sada dovela tri izuzetno kvalitetna igrača. Ispred njih je jako teška sezona i sigurno da će ovi momci umnogome značiti ekipi da dođe do zacrtanog cilja.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Budućnost Krušik se ozbiljno pojačava

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE