Search
Close this search box.
Romantičari poraženi
VREME ČITANJA: 1 min

Romantičari poraženi u Obrenovcu

Fudbaleri Radničkog iz Obrenovca uspeli su da savladaju OFK Beograd sa 3:2. Utakmica nije imala veći rezultatski značaj pa je publika imala priliku da uživa u lepom fudbalu. Evo kako su Romantičari poraženi:
Obrenovčani su poveli u 38.minutu preko Todovića 1:0. Romantičari su do egala stigli u poslednjim trenucima prvog poluvremena. Strelac je bio Lazović 1:1.
Nastavak je doneo još uzbuđenja i golova. Novo vođstvo domaćinu obezbedio je Aleksić početkom drugog dela već u 49.minutu 2:1. Lazović je svojim drugim golom na utakmici ponovo poravnao rezultat 2:2.
Ipak da Radnički dođe do sva tri boda najzaslužniji je rezervista Arsović 3:2. Prisutna publika je mogla da uživa u golovima i igri. Do kraja prvenstva su ostala još tri kola. Radnički u sledećem kolu gostuje u Lazarevcu ekipi Borca, dok će OFK Beograd ugostiti Zvezdaru.
Radnički Obrenovac-OFK Beograd 3:2
Strelci:1:0 Todović 38.minut, 1:1 Lazović 45.minut, 2:1 Aleksić 49.minut, 2:2 Lazović 65.minut, 3:2 Arsović 70.minut, sudija Stefan Mikavica, pomoćnici Branko Galić i Milan Jeremić, žuti kartoni Popović, Vukosavljević i Arsović(Radnički), Krstić, Lazović i Nedeljković(OFK Beograd).
Radnički:Kašić,Ristić,Raonić(Mirković),Pavličević(Točilovac),Čermelj,Vukosavljević(Kuljić),Aleksić,Pantazis(Đurić),Todović(Arsović),Milunović ,Knežević.
OFK Beograd: Milić,Krstić(Jovanović ), Arsović,Janković,Ugrica,Lazović,Aleksijević(Mikan),Pejčić(Svetličić), Radman(Pavićević),Nedeljković,Jovanović Nenad(Ivanović).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd