Search
Close this search box.
Radnički protiv BASK
VREME ČITANJA: 1 min

Radnički NB sigurno korača ka Prvoj ligi

Novobeogradski tim je opravdao ulogu favorita i savladao ekipu Zvezdare. Dva gola Ahmetovića i jedan Simića bili su dovoljni za ubedljiv trijumf. U derbiju kola na Karaburmi OFK Beograd i Zemun su igrali nerešeno 1:1. Zemunci su vodili veći deo utakmice ali je domaćin u poslednjim minutima stigao do boda.
Ovakav rasplet je najviše odgovarao lideru Radničkom sa Novog Beograda. BASK je opravdao ulogu favorita protiv ekipe Borča iz Lazarevca i goste kući ispratio sa četiri gola u mreži. U Velikim Crljenima prava goleada. Dvanaest golova u duelu domaće Sloge i BSK. Domaćin je postigao dva gola više i zabeležio pobedu.
U Zemunelu u meču dva mlada tima Teleoptik je bio bolji od Brodarca. U Bariču Prva Iskra je ubedljivo pobedila Radnički Obrenovac sa 4:1. Jedinstvo u Surčinu nije uspelo da savlada Ušće ,a gosti su u drugom delu čak bili i bliži pobedi. Leštane je sa 1:0 kod kuće pobedilo Studentski grad. Ipak ta pobeda neće mnogo značiti domaćinu pošto su već vidjeni u nižem rangu. Sledećeg vikenda nas očekuju nova uzbuđenja.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd