Search
Close this search box.

Pred nama je susret Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!
U poslednjih 15 kola, novobeogradski Radnički upisao je 12 pobeda i tri nerešena ishoda pa je zasluženo vodeći u beogradskoj grupi Srpske lige. Niska sjajnih rezultata traje još od 10. oktobra prošle godine, a u ovom trenutku to je dovoljno za bod prednosti u odnosu na Zemun, najbližeg pratioca.
Radnički će meč sa Zvezdarom odigrati sa ogromnom ulogom favorita, a tada će već znati ishod derbija između Zemuna i OFK Beograda, pa će igrati za sebe i ostanak na prvom mestu protiv rivala koji zauzima 13. mesto na tabeli. Sa Zvezdare je Radnički odneo bodove u prvom delu sezone i to sa minimalnih 1:0, s tim što je sa ovog stadiona odneo 13 bodova u poslednjih pet sezona. Zvezdara je poslednji put pobedila Radnički u prvom delu sezone 2013/14, što dovoljno govori o nadmoćnosti tima iz Novog Beograda.
U ponedeljak, 02. maja od 11:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite meč Srpske lige – grupa Beograd, između Radničkog iz Novog Beograda i Zvezdare iz Beograda.
Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport. MerkurXtip, uvek blizu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *