Search
Close this search box.
Romantičari poraženi
VREME ČITANJA: 1 min

Prve dve utakmice 23. kola u Beogradu igraju se danas

Danas se igraju pre dve utakmice 23.kola Srpske lige Beograd. Zemun dočekuje TEK Slogu i sve osim pobede domaćeg tima bilo bi veliko iznenađenje
Zemunci bi se pobedom vratili na prvo mesto bar na dan dva. Druga utakmica današnjeg programa igra se u Borči. BSK ima prednost u odnosu na Teleoptik ali ovde je sve moguće.  Studentski grad će ugostiti zahuktali BASK , koji je u prošlom kolu pobedio OFK Beograd. U derbiju začelja Ušće juri bitne bodove protiv otpisanog Leštana. Brodarac traži rehabilitaciju na domaćem terenu nakon poraza od novog lidera prvenstva Radnički NB, ugostice Prvu iskru iz Bariča.
U Obrenovcu se igra možda i najzanimljiviji duel kola duel dva imenjaka. Domaći Radnički će probati da zaustavi prvoplasirani novobeogradski Radnički. OFK Beograd nakon poraza kraj Careve ćuprije ide u Lazarevac gde ga čeka preporođeni Borac. Zvezdara kao domaćin juri bodove u borbi za opstanak protiv Jedinstva iz Surčina. Utakmice bi trebalo da se igraju u četiri dana tako da svako ko želi može da stigne da pogleda dosta mečeva.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd