Search
Close this search box.
Pazovčani slavili u Odžacima
VREME ČITANJA: 1 min

Teleoptik sa dva gola ispratio Prvu iskru

U susretu dve ekipe iz središnjeg dela tabele Teleoptik je bio uspešniji od Prve iskre iz Bariča, a rezultat je bio 2:0.
U rvom delu utakmice bilo je veoma dinamično, a šanse su se ređale sa obe strane, a za pravo čudo rezultat je nakon prvih 45 minuta bio 0:0. U 57. minutu domaći koriste grešku u odbrani Prve iskre, pa tako Vlahović koristu asistenciju Lekića i dovodi svoj tim u prednost od 1:0. I posle gola domaći su nastavili sa napadima, a mreža je mirovala sve do 82. minuta kada je Đokić krunisao terensku inicijativu svog tima, i na taj način postavio konačan rezultat.
Teleoptik – Prva iskra 2:0.
Strelci: Vlahović (57), Đokić (82). Zemunelo. Gledalaca: 100. Glavni sudija: Aleksandar Radovanović (Beograd). Pomoćnici): Marko Majstorović (Beograd) i Slobodan Tatomirović (Beograd). Žuti kartoni: Jovanović (Teleoptik), Stojanović, Piplica, Krneta, Mijatović i Petković (Prva iskra).
Teleoptik: Gočmanac, Radić, Adamović, Minić, Janković, Jovanović, Brnović (Đokić), Rašković, Vlahović (Subotić), Čermelj (Grković), Lekić (Vučićević).
Prva iskra: Čarapić, Mijatović, Garić (Baković), Krneta (Pejić), Babić (Rajić), Stojanović, Aleksić, Proković, Piplica (Petković), Krstović, Vladisavljević (Gligorijević).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd