Search
Close this search box.
IMG_8546
VREME ČITANJA: 2 min

Pobeda Divošana u Rumenci

Derbi meč 5.kola Vojvođanske lige Jug nije opravdao očekivanja.
Dve ekipe iz gornjeg dela tabele Jedinstvo i Hajduk iz Divoša prikazale su slab fudbal danas u Rumenci.
Pobednik je rešen već u prvom poluvremenu. Hajduk je do gola došao iz praktično jedine šanse na utakmici. Mandić je u 27. minutu izveo korner sa leve strane, a u gužvi pred golom domaćih najbolje se snašao Galić i sa par metara poslao loptu u mrežu (0:1).
U prvih dvadeset minuta gosti su bili konkretniji, pa beležimo pokušaje Nemanje Simića, Galića i Eraka, ali sve je bilo pored gola. Jedinstvo je pokušalo u 26. minutu preko Samardžića i u 29. minutu preko Kovačevića, ali i to je išlo van okvira gola.
U nastavku domaćin je imao prividnu terensku inicijativu, ali bez pravih prilika. Najbliži golu domaćin je bio u 50. minutu kada je Kovačević sa ivice kaznenog prostora šutirao za malo preko gola.
U finišu meča isksuni Divošani su i pored šest minuta nadoknade zadržali prednost. Na kraju je bilo Jedinstvo 0, Hajduk 1. Ovom pobedom ekipa iz Divoša je preuzela prvo mesto na tabeli.
Jedinstvo – Hajduk 0:1
Strelac: 0:1 Galin 27. minut, sudija: Miloš Negovanović, pomoćnici: Dejan Bilić i Nemanja Batalo, žuti kartoni: Ivanović, Trišić (Jedinstvo), Simić, Krmar (Hajduk).
Jedinstvo: Marković, Rac, Đekić, Kovačević (Jovišić), Jelić, Pantić (Petrović), Samardžić, Ivanović, Janjić (Ivan), Trišić, Senderak.
Hajduk: Trkulja, Nemanja Simić (Halilović), Jević, Nikolić, Krmar, Nađ, Galić (Savićević), Tomić, Erak (Skopljak), Mandić (Aleksandar Simić), Ignjić.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”