Search
Close this search box.
21. kola Srpske lige “Zapad”
VREME ČITANJA: 3 min

Pregled 21. kola Srpske lige “Zapad”

21. kolo grupe „Zapad“ proteklo je bez većih iznenađenja. Viđene su četiri pobede domaćina, tri pobede gostiju i jedan nerešen rezultat. Na osam utakmica postignuto je ukupno dvadeset golova, što je u proseku 2.5 po utakmici.
21. kola Srpske lige “Zapad”
REZULTATI 21. KOLA
Derbi kola odigran je u Užicu gde je domaća Sloboda dočekala starog rivala ekipu Borca iz Čačka. Nije ovaj derbi opravdao očekivanja, viđen je samo jedan pogodak Gajića sa bele tačke, što je bilo dovoljno za trijumf domaćina. Više o ovoj utakmici, možete pročitati na linku : Sloboda slavila u komšijskom derbiju.
Lider je u Bogatiću ostvario sigurnu pobedu. Iako je prvo poluvreme završeno bez golova, igrači Sloge su u drugom poluvremenu dodali gas i golovima Mijailovića i Ćirovića osigurali važna tri boda. Oni se nalaze na samom vrhu tabele i imaju prednost od pet bodova u odnosu na najbliže pratioce Jedinstvo i Slobodu.
Jedinstvo je na svom stadionu dočekalo ekipu Sloge iz Kraljeva. Pisali smo već par puta o Kraljevčanima, koji su se znatno pojačali za drugi deo sezone i do ove utakmice bili neporažena ekipa u prvih pet kola prolećnog dela. Ipak Jedinstvo nije smelo sebi da dozvoli još jedan kiks, pa su izabranici trenera Miloša Obradovića ostvarili rutinsku pobedu od 2:0.
TABELA NAKON 21. KOLA
TABELA NAKON 21. KOLA
Utakmica sa najviše golova viđena je u Gornjem Milanovcu, gde je domaća ekipa Takova savladala poslednjeplasiranu ekipu Trepče sa čak 5:1. Trepča bez dva standardna igrača, kapitena Mašića i Radunovića, nije uspela da pruži neki veći otpor Takovčanima, pa je četa trenera Mileta Vuletića doživela najubedljiviji poraz ove sezone.
Budućnost nastavlja sa dobrim igrama, posle pobede nad Realom u gostima, slavili su na svom terenu minimalnim rezultatom protiv ekipe Mladog Radnika i osvojili preko potrebne bodove u borbi za opstanak. Budućnost se više ne nalazi u zoni ispadanja, već je tamo posle poraza u Ubu pala ekipa Sloge iz Kraljeva.
Sušica je još jednom odigrala jednu jako dobru utakmicu, međutim ostaje žal za celim plenom, jer su u poslednjih par minuta primili gol za izjednačenje i tako podelili bodove sa ekipom Sloge iz Bajine Bašte. Još jednom se stiče uticaj da sudije nisu bili prijateljski nastrojene prema Kragujevčanima, na šta se domaća ekipa i žalila.
U Krupnju je gostovao Real, sigurno najveće prijatno iznenađenje grupe „Zapad“ za ovu sezonu. Gosti predvođeni sjajnim Jovanom Lukićem savladali su domaći Rađevac rezultatom 1:2. Sve pohvale idu i na račun golmana gostiju Simića, koji je bio fantastičan na ovoj utakmici.
Poslednja utakmica kola odigrala se u Rabrovu, gde je na uvek nezgodnom terenu gostovala ekipa Smedereva. Smederevci su posle dva remija ostvarili pobedu nad ekipom RSK-a i tako odneli kući nova tri boda. Trenutno se nalaze na 5. mestu, dok će RSK teško uspeti da ostane u društvu srpskoligaša i sledeće sezone.
RASPORED 22. KOLA
RASPORED 22. KOLA

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 3 min

Pregled 21. kola Srpske lige “Zapad”

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE