Search
Close this search box.
552772_mladost6_f
VREME ČITANJA: 2 min

PROMENA NA ČELU TABELE U VOJVOĐANSKOJ LIGI! SREM ISKORISTIO KIKS NAJVEĆEG OPONENTA!

U Sremskim Mihaljevcima viđena odlična utakmica.

U 10.kolu Vojvođanske lige jug u nedelju su odigrane su preostale tri utakmice. Iznenađenje je priredio Donji Srem u Pećincima koji je pobedio dosadašnjeg lidera Jedinstvo iz Rumenke minimalnim rezultatom, što je iskoristio Srem i pobedom na svom terenu preuzeo lidersku poziciju.

U Pećince na gostovanje Donjem Sremu 2015 kao veliki favorit došla je ekipa Jedinstva iz Rumenke kao favorit i u tom trenutku lider na tabeli VFL Jug. Međutim, Sremci su uspeli da iznenade favorizovanog rivala i minimalcem osvoje tri boda. Gol vredan trijumfa bio je delo Aleksandra Matića duboko u nadoknadi vremena drugog poluvremena utakmice. Sudija Mihajlo Marković je na ovoj utakmici pokazao čak devet žutih kartona, a između ostalih javnu opomenu je dobio i trener gostujućeg tima Dejan Vuletić.

Republika

Posle ovog kola Jedintvo iz Rumenke je skliznulo na 4.mesto sa 21 bodom, dva manje od liderskog dvojca Veternik -Srem Sremski Mihaljevci. U sledećoj rundi Rumenčani će dočekati Hajduk iz Beške koji je sa novim trenerom Igorom Ležaićem ostvario dve uzastopne pobede i probio se na sedmu poziciju. Poraz “crvenih” eksploatisala su čak tri tima koja su ih preskočila na tabeli posle desetog kola svojim pobedama. Veternik je pobedio u gostima Radnički iz Šida, Srem iz Sremskih Mihaljevaca je na svom terenu savlao TSK iz Temerina sa 3:2, dok je Mladost iz Bačkog Jarka razbila tim 1.maja iz Rume(4:0). 

Sa druge strane Donji Srem 2015 iz Pećinaca ovim trijumfom se stacionirao na deobu šeste i sedne pozicije na tabeli zajedno sa Jadranom iz Golubinaca sa 16 bodova, koji je u ovom kolu izgubio na svom terenu od Jedinstva iz Stare Pazove takođe minimalnim rezultatom.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”