Search
Close this search box.
710751_461499714-122160068072049704-4663741269485145177-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

ISKUSTVO JE PRESUDILO: BSK je upisao prvi trijumf u novoj sezoni!

Gosti idu kući praznih šaka.

U okviru četvrtog kola Druge opštinske lige Lazarevac ekipa BSK-a iz Brajkovca ugostila je sastav TEK Sloge (Veliki Crljeni). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa jednim osvojenim bodom, dok su gosti uz utakmicu više imali šest bodova.

Jako kvalitetan meč viđen je na stadionu u Brajkovcu, BSK je slabije počeo sezonu i tražio je pred svojim navijačima pozitivan rezultat, gosti su bili u gornjem delu tabele, sa namerom da tamo ostanu što duže.

Tokom prvih 45 minuta bilo je šansi na jednoj i drugoj strani, međutim pogodaka nije bilo. U par navrata se tresla i konstrukcija gola Tadića, ali i Ramadanija, ali su mreže mirovale tokom prvog poluvremena.

Drugo poluvreme počelo je identičnom igrom, gosti su ubrzo izvršili dve izmene sa ciljem da pritisnu rivala što više na njegovoj polovini, ali je to dovelo do pogotka u njihovoj mreži. Igrao se 66. minut kada je Vanja Jeremić pogodio za 1:0 u korist BSK-a.

Radost domaćih igrača i navijača je kratko trajala, tri minuta kasnije rezervista Mihailo Jovanović postiže gol za 1:1. Nakon toga meč je mogao da ode na jednu, ali i na drugu stranu, međutim iskustvo u redovima BSK-a je presudilo.

Igrao se 82. minut kada je David Stojanović pogodio za 2:1, i time je ujedno osigurao ceo plen svom timu, što je i prvi trijumf za klub iz Brajkovca u novoj sezoni.

BSK (Brajkovac) – TEK Sloga (Veliki Crljeni) 2:1 (0:0)

BSK: Tadić, Lukić, Marković, Stojanović, Popović, Pantelić, Jeremić, Vukojev, Milovanović (od 82′ Milosavljević), Arsenijević (od 78′ Milošević), Sredojević

TEK Sloga: E. Ramadani, Rvović, O. Ramadani (od 65′ Jevtić), Džodić, Petrović, Vujić, Pajković, Mostić (od 75′ Petrović), Perović (od 54′ Jovanović), Anđelković, Perović (od 54′ Vuković)  

U sledećem kolu BSK gostuje u Trbušnici ekipi 20. Oktobra, dok sastav TEK Sloge dočekuje prvoplasirani Stepojevac.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd