Search
Close this search box.
710531_soko5_f
VREME ČITANJA: 2 min

SOKO NADLETEO I KARAĐORĐEVO: Tri komada za isto toliko bodova – borba za titulu se nastavlja! (FOTO GALERIJA)

Nezadrživo hitaju ka vrhu.

Sportski kolektiv iz Nove Gajdobre nastavlja sa sjajnim partijama ove jeseni, a ekipa Sokola se i iz Karađorđeva vraća sa bodovima što je njihov četvrti uzastopni trijumf kojim su nastavili pohod ka tituli i u ovom momentu imaju bod manje od rivala iz Bačkog Maglića.

Da podsetimo, puleni trenera Mirka Lukića prethodnog vikenda su ostvarili ubedljiv trijumf u derbiju kada su Našu Zvezdu iz Silbaša u Novoj Gajdobri savladali sa ubedljivih 6:1, a sjajnu partiju su pružili i u okviru šestog kola Opštinske lige Bačka Palanka u Karađorđevu.

Pred oko par desetina ljubitelja fudbala tokom prvog poluvremena, po pravom jesenjem danu, viđene je samo jedan pogodak, a u listu strelaca se upisao fudbaler domaćeg sastava Nemanja Nakičević koji je u 35. minutu matirao svog golmana Ivana Nemeta.

Početak drugog poluvremena doneo je nervoznu igru gostujućeg sastava, tako da su čak trojica fudbalera Sokola zaradila javnu opomenu. Za svega nešto više od desetak minuta u beležnici sudije Miloša Mileševića našli su se Nemanja Đurđev, Milan Adamović i Miloš Radaković, a možemo reći da je pitanj pobednika rešeno u 73. mintu kada je mrežu Proletera zatresao Petar Malešević.

Do kraja meča isti igrač se još jednom upisao u listu strelaca, čime je stavljena tačka na duel u Karađorđevu.

– Opštinska liga Bačka Palanka, 6. kolo:

Proleter (Karađorđevo) – Soko (Nova Gajdobra) 0:3 (0:1)

Strelci: N. Nakičević (autogol) u 35. P. Malešević u 73. i 82. minutu

Stadion: FK Proleter, Karađorđevo

Gledalaca: 70

Sudija: Miloš Malešević

Žuti kartoni: B. Dimitrić, N. Petković (Proleter); N. Đurđev, M. Adamović, M. Radaković, J. Bajac (Soko)

Proleter (Karađorđevo): Nemet, Bugarski, Kalaba, Marković, Struhar (Dimitrić), Međedović, Kajtes, Dragišić (Novaković), Skejo (Kelenc), Jovanov (Popadić, Petković), Nakičević. 

Soko (Nova Gajdobra): Crnčević, Nešković, Šmun, Gušić, Tasovac (Grbić), Malešević, Adamović, Grujić (Đurica), Radaković (Stanković), Đurđev, Bajac.

Narednog vikenda ekipu Sokola očekuje veliki debri sa OFK Starim Gradom iz Bačke Palanke i nakon navedenog duela možda će biti i poznato koliki su ovosezonski dometi sastava iz Nove Gajdobre.

Sa druge strane Proleter iz Karađorđeva gostuje aktuelnom lideru, ekipi Maglića.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 2 min

SOKO NADLETEO I KARAĐORĐEVO: Tri komada za isto toliko bodova – borba za titulu se nastavlja! (FOTO GALERIJA)

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd