Search
Close this search box.
706508_fap_f
VREME ČITANJA: 2 min

TREĆOM BRZINOM KROZ ČAJETINU: Sve su rešili u 45 minuta fudbala – “kamiondžije” trasiraju put ka tituli! (VIDEO)

Još jedna prepreka je preskočena.

Fudbaleri FAP Priboja u prethodne dve sezone nisu uspeli da stignu do šampionskog pehara u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana. Morale su “kamiondžije” da pruže ruku smederevcima i Čačanima koji su stizali do šampionskog pehara, a svi u gradu na obali Lima su se nadali da upravo sezona koje je tek započela može biti trofejna za njihove sportske ljubimce.

U uvodnih pet utakmica popularne “kamiondžije” su ostvarile skor od četiri pobede (Sloga Kraljevo 3:0, Sloga Požega 1:0, Omladinac Zablaće 2:1 i Polet Ljubić 1:0) i jednog remija (Lipolist 0:0) i sa ukupno 13 osvojenih bodova nalaze se na liderskoj poziciji, korak ispred Sloge iz Požege i pet u odnosu na čajetinski Zlatibor.

Iz svega navedenog bilo je potpuno jasno da je duel šestog kola protiv Zlatibora na “Švajcariji” od izuzetnog značaja i da bi trijumfom na niti malo lakom gostovanju “kamiondžije” stigle do bodovne prednosti koja u konačnom zbiru može biti i presudna.

Ozbiljno su Pribojci ušli u meč i već u drugom minutu mreža Nikole Tasića se zatresla. Domaći fudbaleri su izgubili loptu na tridesetak metara od gola, usledila je brza kombinacija navalnog reda “kamiondžija”. Kapiten Veljko Plazinić je izašao sam pred golmana i rutinski sproveo loptu u mrežu – 0:1.

U 27. miutu Milan Bojović je realizovao jedanaesterac čime je prednost gostiju duplirana, a krajnji rezultat meča postavljen je 45. minutu kada je Bojović svojim drugim golom stavio tačku na ovaj meč, Prethodno je viđena još jedna greška domaćih fudbalera na sredini terena.

– Srpska liga Zapad, 6. kolo:

Zlatibor (Čajetina) – FAP (Priboj) 0:3 (0:3)

Strelci: V. Plazinić u 2. i M. Bojović u 27. iz jedanaesterca i 45. minutu za FAP

Stadion: “Švajcarija”, Čajetina

Gledalaca: 300

Sudija: Mladen Jakovljević

Žuti karton: N. Sević (Zlatibor)

Zlatibor (Čajetina): Tasić, Sević, Vlašković, Kolašinac, Hurić (Milosavljević), Pantić, Ivanović (Radović), Krsmanović, Arsenijević (Đurić), Goronjić, Stefanović (Stojanović).

FAP (Priboj): Lainović, Dimović, Miraljemović (Stajković), Obućina, Plazinić, Milosavljević (Todorović), Vukomanović, Lazarević (Zoćević), Marković (Jovanović), Milošević, Bojović (Otašević).

U narednom kolu u Priboj stiže Real Podunavci, dok će Zlatibor nove bodove tražiti u Gornjem Milanovcu u duelu sa Takovom.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad

VREME ČITANJA: 2 min

TREĆOM BRZINOM KROZ ČAJETINU: Sve su rešili u 45 minuta fudbala – “kamiondžije” trasiraju put ka tituli! (VIDEO)

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad