Search
Close this search box.
626390_radnicki1_f
VREME ČITANJA: 2 min

U ŠIDU SE SVI ČASTE! Šumar iskoristio priliku, Radnički još uvek bez boda!

Radničkom iz Šida ništa ne pomaže ove sezone

U Šidu nikako da krenu sa nule. U poslednje četiri utakmice Radnički jee primao po četiri gola, a pritom postigao samo jedan. U ovom kolu u Šid je došao Šumar iz Ogara i rutinski savladao nemoćni Radnički rezultatom 4:1. Bio je ovo peti poraz Šiđana sa poražavajućom gol razlikom 1:17, dok su gosti iz Ogara na 5.mestu sa devet osvojenih bodova.

Pre Šumara Radnički nije uspeo da osvoji ni bod ni protiv Donjeg Srema, Hajduka iz Beške, Srema iz Sremskih Mihaljevaca, ali ni protiv Jadrana iz Golubinaca, mada je tu bio najbliži bar bodu (0:1). ni drugi Radnički nije baš u elementu od početka takmičarske godine jer nema pobedu na poslednje četiri utakmice, u ovom kolu od Novopazovčana bolji je bio Srem iz Sremskih Mihaljevaca koji zajedno sa Veternikom drži vodeću poziciju na tabeli posle pet odigranih kola. Veternik je rutinski savladao komšije iz Temerina, tačnije ekipu Sloge, rezultat je bio 3:1. 

Veternik na čelu tabele

Kako sa jedne strane ne ide ni jednom od dva Radnička, tako ide i jednom i drugom Jedinstvu. Na trećem mestu se nalazi ono iz Rumenke sa 10 bodova koje je bilo bolje od Dunava iz Starih Banovaca rezultatom 3:1, dok bod manje ima Staropazovačko koje je remiziralo (2:2) u Temerinu protiv ekipe TSK.

Još jedno neprijatno iznenađenje svojim navijačima priredio je 1.maj, koji je u Rumi izgubio od Donjeg Srema iz Pećinaca rezultatom 2:0. Rumljani su tako ostali na samo dva osvojena boda, dok je gostujuća ekipa stigla do sedmog boda.

Jedina utakmica koja nije odigrana ovog vikenda jeste ona u Bačkom Jarku gde je Mladost trebalo da dočeka Hajduk iz Beške, taj meč je odložen, i igraće se 25.septembra. 

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”