Search
Close this search box.
702046_fb-img-1726391383289_f
VREME ČITANJA: 2 min

MEČ PUN PREOKRETA: Vodio je domaćin, zatim je gost imao gol prednosti, na kraju pogodak odluke u nadoknadi vremena!

Fantastična partija igrača na obe strane.

U okviru trećeg kola Druge rasinske okružne lige (grupa Zapad) ekipa Ribnika iz Gornjeg Ribnika ugostila je sastav Kamenoresca iz Dublja. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa maksimalnih šest bodova, dok su gosti “na nuli”, ali su odigrali utakmicu manje.

Jako zanimljiv meč je viđen na stadionu u Gornjem Ribniku, borba za svaku loptu od prvog minuta, čak nekada i van granica dozvoljenog, što je rezultiralo sa dosta kartona na obe strane terena.

Poveli su domaći na isteku 20. minuta sa penala, strelac za Ribnik bio je Darko Blagojević, 1:0. Sedam minuta kasnije gosti golom Dragana Župca nakon prekida stižu do izjednačenja. To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena u kojem su pokaana tri žuta kartona (1:2 odnos javnih opomena).

Nastavak meča doneo nam je identičnu sliku na terenu, izmena nije bilo, što znači da su treneri zadovoljni prikazanom igrom tokom prvih 45 minuta.

Republika
Bodovi ostaju domaćinu

Nakon par propuštenih šansi u drugom poluvremenu od strane domaćina, gosti na isteku 75. minuta sa penala preko Miloša Bežanovića vraćaju prednost na svoju stranu. Kako se meč bližio kraju, svi su mislili da bodovi idu za Dublje, ali se onda dešava veliki preokret.

Šesnaestogodišnji Vojin Kručičan je u 85. minutu pogodio za izjednačenje, iskoristio je mladi fudbaler Ribnika grešku golmana Petrašinovića nakon prekida, 2:2. Kreću gosti nakon toga na sve ili ništa, ali je to samo dovelo do ostavljenog velikog prostora na njihovoj polovini.

Kontranapad Ribnika preko Đonića koji prelazi pola terena, nakon čega upućuje pas do Nikole Trnavca, a on pogađa za potpuni preokret i overu tri boda domaćina.

Ribnik (Gornji Ribnik) – Kamenorezac 76 (Dublje) 3:2 (1:1)

Ribnik: Milovanović, Vukojević, Kručičan, Komatović, Milovanović, Blagojević (od 79′ Čeperković), Pljakić, Karaždić (od 11′ Jevtić (od 70′ Karić)), Đonić, Trnavac, Ničić

Kamenorezac 76: L. Petrašinović, Janković, Župac (od 76′ Obradović), A. Petrašinović (od 89′ Rakovac), Radović (od 62′ A. Pecić), Bežanović, Đukić, Simić, N. Pecić, Petković, Đorđević

U sledećem kolu u Dublje stiže Mebit iz Počekovine, dok sastav Ribnika ide na gostovanje Moravi iz Medveđe.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA zone zapad