Search
Close this search box.
473691_289048233-10161860589999622-7724077876740398774-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

NIŠTA OD FUDBALA DANAS: Gost je otkazao dolazak na današnju utakmicu!

Šteta..

Danas su na programu mečevi 1/4 finala Kupa OFS Bačka Palanka za 2024/2025 godinu, žreb je spojio ekipu Slavije (Pivnice) i sastav ČSK Pivare iz Čelareva.

Oba kluba se trenutno takmiče u Područnoj fudbalskoj ligi Sombor, sastav Slavije se nakon četiri sezona vratila u ovaj rang takmičenja i nakon četiri odigrana kola ima osvojena tri boda.

Sezona su fudbaleri otvorili sa tri vezana poraza u prvenstvu, dok je u proteklom kolu zabeležen prvi trijumf, ujedno su osvojeni i prvi bodovi jer je savladan ŽAK iz Sombora minimalnim rezultatom. Može se reći da ovaj duel u kupu za fudbalere Slavije dolazi u “dobro vreme,” međutim desio se veliki preokret.

Saopštenje sa društvenih mreža Slavije iz Pivnice prenosimo u celosti:

– Obaveštavamo javnost i navijače da je utakmica između FK Slavija i FK ČSK Pivara Čelarevo, koja je trebalo da se održi u okviru prvog kola OFK Kupa Bačka Palanka, otkazana. Odluka o otkazivanju doneta je na zahtev protivničkog kluba, FK ČSK Pivara iz Čelareva. Uprkos tome, naš klub, FK Slavija, automatski prolazi u sledeće kolo takmičenja.  Zahvaljujemo se svim navijačima na razumevanju i podršci, te se radujemo narednim izazovima u kupu.  

Republika
Ništa od fudbala danas

I dalje nije poznato zašto je bivši prvoligaš iz Čelareva doneo ovu odluku. ČSK je nekada bio član drugog ranga takmičenja u našoj zemlji, ali je nakon toga u poslednjih sedam godina čak tri puta ispadao u nižu ligu.

Trenutno se ČSK takmiči u PFL-u Sombor, gde nakon četiri odigrana kola ima jedan osvojen bod, isti je zabeležen na startu sezone u remiju sa ekipom Ravangrad, dok je nakon toga upisana serija od tri vezana poraza.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

NIŠTA OD FUDBALA DANAS: Gost je otkazao dolazak na današnju utakmicu!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina