Search
Close this search box.
fk-luk-foto-z-tomic
VREME ČITANJA: 3 min

FUDBAL: MEĐUOPŠTINSKA LIGA „JADAR“ – Luk tri od tri

U derbiju kola fudbaleri Luka savladali su u Voćnjaku Slogu iz Lipničkog Šora sa 1:0. Gol je postigao Mitrović. U ekipi Luka ističu da je utakmica bila tvrda i da je bilo još prilika na obe strane. Ističu da su ostvarili važnu pobedu i da u Ljuboviju na meč sa ekipom Mladosti idu po tri boda.

U ekipi Sloge kažu da nisu igrali onako kako su očekivali i da su potcenili protivnika. Nadaju se dobroj igri i pobedi protiv Antimona.

Sinđelić je bio ubedljiv u Lipnici protiv Rudara iz Brasine. Slavio je sa 5:0. Pavlović je dao dva, a Grbić, Majoroš i Gođić po gol.

– Lagana pobeda. Mogli smo i ubedljivije da slavimo. Predstoji komšijski derbi sa Borcem iz Kozjaka i potrudićemo se da pobedimo – poručuje Slavko Panić, predsednik Sinđelića.

Borac je u Kozjaku ugostio Milana Orlića iz Novog Sela. Domaćin je pobedio golom Gavrića. Kozjačani kažu da su teško došli do bodova i da su potcenili protivnika. Ističu da protiv Sinđelića neće biti lako. Veruju da će bodovi ostati u Kozjaku.

Antimon je u Zajači izgubio od Studenca sa 3:1. Strelac za domaćina bio je Pavićević, a golove za goste dali su Ristić, Jović i Aleksić

– U prvom poluvremenu smo imali mnogo prilika koje nismo iskoristili i stigla je kazna. Imali smo i u nastavku tri zicera, ali nismo uspeli da pogodimo mrežu gostiju. Nadamo se povoljnom rezultatu u meču sa Slogom u Lipničkom Šoru – kaže Zoran Vasiljević, predsednik Antimona.

U ekipi iz Gornje Koviljače prezadovoljni su zbog pobede. Ističu da je pobeda zaslužena i da su u drugom poluvremenu bili mnogo bolji. Najavljuju pobedu protiv Velike Reke.

Vuk je nadigrao Stiolice i slavio sa 5:1. Dimitrije Jovičić je dao četiri, a V. Matić jedan gol za domaći tim, dok je strelac za goste bio Selimović.

– Bili smo bolji i zasluženo osvojili vredne bodove. Sledi teško gostovanje u Zajači gde ćemo se sastati sa Paskovcem. Idemo na pobedu, ali bili bismo zadovoljni i bodom – kaže Zoran Mladenović, trener Vuka.

Dejan Janković, predsednik Stolica, smatra da je domaći tim bio motivisaniji i da je igrao mnogo bolje.

– Nadigrani smo i pobeda domaćina je zaslužena. Očekuje nas meč u Novom Selu sa Milanom Orlićem i nadamo se povoljnom rezultatu – ističe Janković.

U Velikoj Reci su istoimena ekipa i Paskovac igrali nerešeno 1:1. Strelac za domaćina bio je Vasić, a gol za goste dao je Jezdić.

– Nismo bili kompletni, ali i pored toga, trebalo je da pobedimo. Imali smo više prilika, ali izostala je realizacija. Predstoji teška utakmica sa Studencem i očekujem veliku borbu. – kaže Vladan Todorović, član uprave Velike Reke.

Branko Vučetić, predsednik Paskovca, kaže da je utakmica bila teška i da su zadovoljni bodom. Nada se pobedi protiv Vuka.

U Runjanima su se sastali Prva iskra i Mladost iz Ljubovije. Susret je završen bez pobednika 2:2. Strelci za domaćina bili su Marković i Ristanović. Trener ekipe iz Runjana Dejan Mijić podseća da su gosti poveli sa 2:0, ali uspeli su da izjednače za vredan bod. Smatra da je to najrealniji ishod. Kaže da će pokušati da pobede u meču sa Rudarom u Brasini.

Luk na prvom mestu ima 9 bodova, drugi Sinđelić, treći Vuk, četvrti Antimon, peti Borac i šesta Sloga imaju po 6, a sedma Prva iskra i osma Velika Reka po 4 boda. Po tri boda imaju Studenac na devetom, Rudar na desetom i Stolice na jedanaestom mestu, dvanaesta Mladost i trinaesti Paskovac imaju po bod, poslednji je Milan Orlić bez bodova.

Parovi 4. kola: Borac – Sinđelić, Sloga – Antimon, Milan Orlić – Stolice, Studenac – Velika Reka, Mladost – Luk, Rudar – Prva iskra, Paskovac – Vuk.

Utakmice će početi u 16 časova.

V. St.

Foto: Ž. Tomić

Izvor: loznickenovosti.com

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 3 min

FUDBAL: MEĐUOPŠTINSKA LIGA „JADAR“ – Luk tri od tri

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd