Search
Close this search box.
677673_452997589-1254214265690846-4554305517379393596-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

SURČINCI SA PENALA DO TRIJUMFA: Videli su gosti iz Aranđelovca šta treba popraviti do početka prvenstva!

Meč je rešen pogotkom na startu drugog poluvremena.

U sklopu priprema za novu sezonu juče je na stadionu Jedinstva iz Surčina odigrana utakmica između istoimenog domaćina i sastava OFK Aranđelovca 1979. 

Igralo se nešto opreznije od samog starta utakmice, nije bilo izglednih šansi u većem delu prvog poluvremena. Domaći fudbaleri su imali loptu u svom posedu, gospodarili su terenom, dok su gosti bili u niskom defanzivnom bloku. 

Prva šansa za promenu rezultata viđena je sredinom prvog poluvremena kada je prečka bila saveznik gostima. Ubrzo nakon toga fudbaleri Jedinstva su opet bili u prilici da promene rezultat, ali je udarac sa distance otišao preko gola.

Jedina šansa za goste u prvih 45 minuta viđena je kada je Krstić centrirao do Nikolića, koji je makazicama pokušao, ali je lopta otišla pored gola. Nakon prvog poluvremena bez promene rezultata. 

Republika
Surčinci polako dižu radnu temperaturu

Drugo poluvreme počelo je udarcem “sa kreča”, uspeli su domaći da savladaju golmana OFK Aranđelovca, 1:0 za Jedinstvo. Ubrzo nakon toga nova šansa za sastav iz Surčina, ali je Jovetić uspeo da obrani svoju mrežu.

Prete gosti, međutim lopta opet ide van okvira gola. Do kraja utakmice nije bilo ozbiljnih prilika pred golmanima na obe strane. Na kraju je penal odlučio pobednika ovog susreta u kojem je svakako rezultat bio u drugom planu.

Jedinstvo (Surčin) – OFK Aranđelovac 1979 1:0 (0:0)

Iz redova OFK Aranđelovca je nakon meča stigla sledeća poruka:

– Sve u svemu, defanzivno su naši momci vrlo dobro odgovaraili veoma spremnom i uigranom protivniku. Nažalost nismo uspeli da ozbiljnije zapretimo njihovom golu, nekako smo predaleko bili čitavu utakmicu. Kvalitetna provera iz koje mogu da se izvuku dobre pouke. Već u subotu igramo narednu utakmicu u Rudovcima gde ćemo biti gosti na turniru. Vidimo se!

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 2 min

SURČINCI SA PENALA DO TRIJUMFA: Videli su gosti iz Aranđelovca šta treba popraviti do početka prvenstva!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd