Search
Close this search box.
666074_snapinstaapp-449643554-18344874766141154-6813162548028252777-n-1080_f
VREME ČITANJA: 2 min

KOMENTAR NAVIJAČA DOVOLJNO GOVORI O “JAČINI” TRANSFERA: “Ovo se čekalo”!

Prvi letnji novajlija je stigao!

Uspeo je tim iz Čačka da stigne do šampionske titule Srpske lige Zapad, i time je izborio plasman u Prvu ligu Srbije, gde se vraća nakon četiri godine pauze.

Bilo je jako mirno u Čačku nakon osvajanja prvog mesta, barem se to moglo videti po objavama na društvenim mrežama. Početkom meseca juna stigla je potvrda da se obavljaju radovi na stadionu, konkretno radila se arelacija travnjaka.

Što se tiče igračkog kadra, do jučerašnjeg dana nije bilo zvaničnih informacija povodom dolazaka i odlazaka, ali je sada stigla potvrda prvog letnjeg novajlije koji je zadužio opremu Borca.

Dvadesetšestogodišnji Slavoljub Đokić prvo je pojačanje Borca, reč je o napadaču koji pored centralne pozicije u navalnoj liniji, može da odigra i na mestu desnog krila.

Povratnik u Čačak

Đokić je protekle sezone nosio dres Železničara iz Inđije, gde je sa svojim sada već bivšim klubom stigao do titule šampiona SLV, međutim zbog papirološkog “kiksa”, klub se neće takmičiti u Prvoj ligi Srbije. Slavoljub je odigrao jednu od najboljih takmičarskih godina u dosadašnjoj karijeri, stigao je do titule najboljeg strelca sa čak 20 postignutih golova.

Prvi letnji novajlija Borca već je branio boje tima iz Čačka, bilo je to u sezoni 22/23 kada je tokom proleća nosio njihov dres kao pozajmljeni fudbaler Inđije. Đokić je upravo prve fudbalske korake napravio na “Toyo Tires Areni”, dok je u dosadašnjoj karijeri igrao i za Lokomotivu iz Beograda i Jedinstvo iz Stare Pazove.

Imajući u vidu da je reč o povratniku, period prilagođavanja za Slavoljuba će biti minimalan, pored toga prethodnu sezonu Đokić je odigrao na izvanrednom nivou, što garantuje da će biti veliko pojačanje za Borac u Prvoj ligi Srbije.

Prvoligaški karavan je takođe dobro poznat teren Đokiću, već je u dresu Inđije sakupio 53 nastupa u tom rangu takmičenja.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

KOMENTAR NAVIJAČA DOVOLJNO GOVORI O “JAČINI” TRANSFERA: “Ovo se čekalo”!

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE